8.12.2017 klo 12:07
Uutinen

Haku Varsinais-Suomen Yrittäjien hallitukseen on auki – tule mukaan vaikuttamaan!

Varsinais-Suomen Yrittäjien hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja sekä kolme varapuheenjohtajaa, jotka vuosikokous on valinnut. Lisäksi hallitukseen valitaan muita jäseniä (4-6 kpl) avoimella haulla. Haku on jatkettu ma 22.1. asti!

Avoimen haun kautta tulleet hakemukset muille hallituspaikoille käsittelee aluejärjestön vaalivaliokunta ja tekee niistä esityksen aluejärjestön kokoukselle. Päätöksen hallituksen muiden jäsenten valinnasta tekee aluejärjestön kokous.

Aluejärjestön hallitus edustaa aluejärjestöä ja hoitaa sen asioita vuosikokouksen päätösten mukaisesti. Hallitus valvoo jäsenistön yhteisiä etuja, tekee esityksiä ja antaa lausuntoja. Hallitus huolehtii, että vuosikokouksen päättämät asiat ja tehtävät tulevat tehdyiksi, kuin myös keskusliiton antamat tehtävät.

Toimikauden pituus:

Puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja hallituksen jäsenten toimikausi on kaksi vuotta. Ensimmäisen vuoden toimineista muista (4-6 kpl) hallituksen jäsenistä puolet eroaa arvan perusteella ja sen jälkeen puolet hallituksen muista jäsenistä on vuosittain erovuorossa.

Toimikausi alkaa valinnasta ja päättyy, kun uusi jäsen valitaan. Sama henkilö voidaan valita puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajaksi tai hallituksen jäseneksi enintään kolmeksi (3) peräkkäiseksi toimikaudeksi samaan tehtävään.

Hallituksen jäseneksi hakevalta toivomme:

  • vahvaa strategista näkemystä
  • päätöksentekokykyä
  • vahvaa kokemusta yrittäjän arjesta
  • kykyä ymmärtää kokonaisuuksia
  • yhteistyökykyä
  • kykyä katsoa tulevaisuuteen

Haku:

Haku tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta. Haku on avoinna 8.12.2017 – 22.1.2018.

>> Hakulomake hallituksen jäseneksi löytyy TÄÄLTÄ

Lisätietoa:

Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter, p. 044 296 9071, hanna.munter@yrittajat.fi