13.6.2017 klo 09:37
Uutinen

Jäsenetuhintaiset junaliput kesätauolla

Jäsenetuhintaiset junaliput ovat VR:n lippu-uudistuksen vuoksi kesätauolla. E-P:n Yrittäjien Palvelu Oy:n kautta saat kaikki normaalit VR lipputuotteet matkaväleistä tai matkustusajoista riippumatta.

VR uudistaa kaukoliikenteen sarjalippuja ja niiden myynti on kesätauolla 9.6. lähtien. Sarjaliput palaavat myyntiin jälleen elokuussa.

Jäsenetuhintaiset lippumme ovat perustuneet sarjalippuihin. Myyntitauon aikana E-P:n Yrittäjien Palvelu Oy toimii jäsenyrittäjille junalippujen myyntipisteenä. Jäsenetuhintaisia lippuja emme voi toimittaa. Käytettävissäsi on koko VR lippuvalikoima matkavälistä tai matkustusajankohdasta riippumatta. Kesällä VR tarjoaa asiakkailleen sarjalipun sijaan edullisia Säästölippuja, joiden määrä on tuplattu 9.6.–13.8. väliseksi ajaksi.

Säästölippu on kaikille edullisin lippu. Säästölippuja on myynnissä vain rajoitettu määrä, eikä niistä myönnetä alennuksia. Säästölippu sopii erityisesti sinulle, joka voit valita matkustusajankohtasi joustavasti. Säästöliput tulevat myyntiin 60 vuorokautta ennen matkaa. Voit muuttaa lippua viidellä eurolla, ja ostaa lippuun Peruutusturvan kympillä. Halutessasi voit ostaa lippuusi myös muita lisäpalveluja, kuten mukavamman istumapaikan.

Lipputilaukset voit tehdä suoraan Eeva-Liisa Vainiolle, eeva-liisa.vainio@yrittajat.fi tai p. 050 373 5200.