22.2.2017 klo 15:56
Uutinen

KAARTAX AY VUODEN 2016 YRITYS

Tyrnävän Yrittäjät ry ja Tyrnävän kunta ovat valinneet vuoden 2016 yritykseksi Kaartax Ay:n. Yritys on perustettu vuonna 2008, mutta Hannu Mankisen ura tällä alalla alkoi jo yli 20 vuotta sitten työskentelynä vieraan palveluksessa. Kaartax keskittyy ensisijaisesti tuottamaan laadukkaita ja monipuolisia henkilöliikennepalveluita ja on erikoistunut inva-, vammais- ja paarikuljetuksiin, joita varten autot on myös erikoisvarusteltu.

Lisäpalveluna yrityksellä on myös peräkärryjen vuokraustoimina sekä omasta pihapiiristä löytyy korjaamohalli, jossa voi harjoittaa pienimuotoista korjaamotoimintaa eli tarvittaessa huolletaan ja korjataan omat sekä ajan riittäessä myös muiden autot. Yritys tuo pienimuotoisesti maahan myös autoja, lähinnä samalla alalla toimiville mm. invatakseja.

Yritys sijaitsee Oulun talousalueella, Tyrnävän Murron kylällä mutta toimialueena koko Suomi + pohjoismaat. Yritys palvelee yli 20 vuoden kokemuksella, joka takaa, että matkustusmukavuus ja turvallisuus ovat huippuluokkaa. Kaartax työllistää tällä hetkellä vakituisesti 4 henkilö sekä tarpeen tullessa useita kiireapulaisia.

Yritys tarjoaa laadukkaat ja ammattitaitoiset taksimatkat, invakuljetukset, paarikuljetukset, kelakyydit, tilausajot ja sopimusajot. Olipa kyseessä kokous-, kilpailu-, leiri-, kouluretki- tai lomamatka, Kaartax tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja kilpailukykyiset kuljetuspalvelut.

Yrityksen käytössä on 1+50 turistilinja-auto, 1+21 turistilinja-auto ja 1+9 linja-auto sekä invataksi. Kokeneet ja ammattitaitoiset kuljettajat takaavat matkan sujumisen luotettavasti ja jouhevasti.

Vuoden yrittäjäpalkinto jaettiin Tyrnävän yrittäjien syyskokouksen yhteydessä lauantaina 12.11.2016 Hannuksen Piilopirtillä.

googletag.cmd.push(function () {
googletag.display(’dfp-ad-rectangle_1’);
});

googletag.cmd.push(function () {
googletag.display(’dfp-ad-rectangle_3’);
});

googletag.cmd.push(function () {
googletag.display(’dfp-ad-mob_2’);
});

googletag.cmd.push(function () {
googletag.display(’dfp-ad-mob_3’);
});

googletag.cmd.push(function () {
googletag.display(’dfp-ad-rectangle_2’);
});

googletag.cmd.push(function () {
googletag.display(’dfp-ad-rectangle_4’);
});