23.1.2017 klo 14:33
Uutinen

Kasvua kehittyviltä markkinoilta – Finnpartnershipin hakemustyöpajat 2017

Lähde kehittyville markkinoille Finnpartnershipin tukirahan ja yritysverkoston avulla. Vuonna 2017 Finnpartnership tarjoaa suomalaisyrityksille 10 työpajaa, joissa perehdytään Finnpartnershipin tukihakemukseen ja hakuprosessiin sekä tutustutaan afrikkalaisiin, aasialaisiin ja latinalaisamerikkalaisiin yrityksiin, jotka etsivät parhaillaan liikekumppania Suomesta.

Työpajassa käydään läpi lisäksi osallistujien kannalta oleelliset Team Finland -palvelut sekä Suomessa että kohdemaissa ja kussakin pajassa esitellään jokin aiheen kannalta oleellinen teema. Vuonna 2017 työpajoja järjestetään Helsingissä, Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Maakunnalliset työpajat toteutetaan yhteistyössä Suomen Uusyrityskeskusten kanssa.

Ilmoittautumisen yhteydessä osallistujilta pyydetään kuvaus yrityksen nykyisestä liiketoiminnasta/toimialasta ja kuvaus siitä, millaisia liikekumppaneita kehittyviltä markkinoilta etsitään. Osallistujien toiveet huomioidaan työpajan sisällössä. Osallistujat esittelevät lyhyesti myös oman yrityksensä ja/tai tämänhetkisen projektinsa, jolloin kunkin ryhmän sisäiset yhteistyömahdollisuudet tulevat esiin. Työpajat ovat avoimia myös kehitysmaissa toimiville kansalaisjärjestöille, jotka vuodesta 2016 lähtien ovat voineet tehdä liiketoimintaa tukevia hankkeita yhdessä yritysten kanssa.

Helsingin työpajat järjestetään pääsääntöisesti Finnfundin tiloissa osoitteessa Uudenmaankatu 16 B aamupäivisin kello 9-13. Kaikkiin työpajoihin voi jo ilmoittautua. Tiedot työpajojen mahdollisista tulevista erityisteemoista löytyy uutiskirjeestämme. Työpajan ohjelma lähetetään ilmoittautuneille muutamaa päivää ennen tilaisuutta. Ilmoittautuminen tilaisuuksiin alla olevista linkeistä. Tervetuloa!

Hakemustyöpajat Helsingissä:

Keskiviikko 8.2.2017:

Ilmoittautuminen tästä linkistä viimeistään maanantaina 30.1.
Erityisteemana: Nairobin Innovaatioviikko ja Itä-Afrikka

Torstai 23.3.2017:

Ilmoittautuminen tästä linkistä viimeistään maanantaina 13.3.
Erityisteemana: Rahoitus ja Skaalautuminen

Tiistai 16.5.2017:

Ilmoittautuminen tästä linkistä viimeistään maanantaina 8.5.
Eritysteemana: Kaakkois-Aasia

Torstai 17.8.2017:

Ilmoittautuminen tästä linkistä viimeistään maanantaina 7.8.

Tiistai 17.10.2017:

Ilmoittautuminen tästä linkistä viimeistään maanantaina 9.10.

Torstai 30.11.2017:

Ilmoittautuminen tästä linkistä viimeistään maanantaina 20.11.

Helsingin työpajoihin mahtuu kerralla n. 40 osallistujaa, joista 1-3 voi olla järjestöjä ja loput paikat on varattu yrityksille.

Lisätietoja: www.finnpartnership.fi

Kuva: Shutterstock