Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa!

Helsingin Yrittäjät on pääkaupungin yrittäjien oma järjestö. Edistämme helsinkiläisten yritysten asioita, järjestämme tapahtumia, koulutamme ja luomme verkostoja. Hyödynnä monet jäsenetumme ja palvelumme!

Ajankohtaista

Eduskuntavaalit: Nostetaan rimaa!

Suomen kasvu syntyy suomalaisten yritysten kasvun kautta. Kasvaakseen yrittäjä tarvitsee vakaan ja kilpailukykyisen verotuksen, osaavaa työvoimaa ja vähän byrokratiaa. Tänä keväänä yrittäjäjärjestö haastaakin kaikki suomalaiset nostamaan rimaa.

Vain jäsenille: Somekoulutusten sarja

Hyödynnä rahanarvoinen mahdollisuus kouluttautua maaliskuussa Facebookin, Instagramin ja TikTokin hyödyntämisestä yrityskäytössä. Varmista paikkasi huippukouluttajien opissa! Voit osallistua vain yksittäiseen koulutukseen tai koko sarjaan.

Yrittäjyysuutisia Helsingistä

3.3.2023 Uutinen

Tutustu helsinkiläisiin yrittäjätaustaisiin ehdokkaisiin

Eduskuntaan on tärkeää saada kansanedustajia, jotka ymmärtävät yrittäjien arkea. Siksi yrittäjäjärjestö haluaa viestinnässään nostaa esiin jäsenyrittäjiä, jotka ovat ehdolla kevään eduskuntavaaleissa.

Tapahtumat ja koulutukset

Kuvituskuva.
Maksuton
kuvituskuva
Maksuton
Maksuton
Paikalliset yrittäjäyhdistykset

Paikalliset yrittäjäyhdistykset

Helsingin Yrittäjiin kuuluu kuusi aktiivista paikallisyhdistystä, jotka vaikuttavat yrittäjien yhteisiin asioihin ja luovat verkostoja eri puolilla Helsinkiä. Tutustu Paikallisesti-sivustoomme ja toimintaamme Helsingin eri kaupunginosissa.

Uutta: K-etu jäsenille

Helsingin Yrittäjien jäsenenä saat etuja yrittäjävetoisista K-kaupoista Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tutustu päivittyvään listaan mukana olevista kaupoista ja hyödynnä rahanarvoiset edut.

Yrittäjien verkostoja Helsingissä

Nuorten verkosto HYNY

Nuorten yrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden oma verkosto HYNY tarjoaa juuri nuorille suunnattuja sisältöjä, tietoa ja tapahtumia. Tule mukaan toimintaan ja liity nuorten omaan Facebook-ryhmään.

Tutustu toimintaan
Kuvituskuva.

HEI Network

Tähtäätkö kansainvälisille markkinoille? Vai haluatko tutustua muihin kansainvälisiin yrittäjiin Helsingissä? HEI Network verkottaa yrittäjiä, joita kiinnostaa vienti, tuonti tai uusien markkinoiden valloitus.

Tutustu toimintaan

Senioriverkosto

Eläköityminen ja yritystoiminnan lopettaminen eivät tarkoita järjestön jäsenyydestä luopumista. Senioriverkosto tuo yhteen kokeneet yrittäjät ja järjestää mielenkiintoisia tietoiskuja ja tapaamisia.

Tutustu toimintaan


Jäsen, hyödynnä maksuton neuvontapalvelu ja lukuisten asiantuntijoidemme apu numerossa 09 229 222 (arkisin klo 8-20).
Tutustu neuvontapalveluun