Helsingin Yrittäjien jäsenedut

Helsingin Yrittäjien jäsenenä olet oikeutettu kumppaneidemme tarjoamiin rahanarvoisiin etuihin. Yhdellä jäsenmaksulla saat käyttöösi sekä alueelliset että valtakunnalliset jäsenedut. Tutustu alta jäsenetuja tarjoaviin kumppaneihimme sekä muihin yhteistyötahoihimme.

Nainen läppärillä
Liittymät, verkko- ja IT-palvelut

Elisa

Vakuutus- ja työeläkevakuutuspalvelut

Fennia

Markkinointi ja mainonta

Helsingin Uutiset

Yritystieto- ja perintäpalvelut

Intrum

K-etu.
Päivittäistavara- ja tukkukauppa

K-ryhmän ostoetu

Secto automotive.
Autot ja polttoaineet

Secton autopalvelut


Tiesitkö? Kilpailutimme työterveyshuollon jäsenyrittäjiemme puolesta. Tutustu työterveyshuoltoon sekä puitesopimuskumppaneihimme Terveystaloon ja Täsmä Työterveyteen TÄSTÄ.


Tutustu myös näihin kumppaneihin

Työeläkevakuuttamisen palvelut | ELO

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Tuemme yrityksesi kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakennamme parempaa työkykyä kanssasi. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Pidetään unelmat elossa!

Tutustu kumppaniin

Vakuutukset | Lähitapiola

LähiTapiola on elämänturvayhtiö, joka on yrittäjän ja yrityksen turvallisuuden, talouden ja terveyden asialla. Autamme hallitsemaan yrityksesi liiketoimintaan liittyviä riskejä, koskevat ne sitten henkilöstöä, omaisuutta tai toimintaa. Ota yhteyttä – tehdään yhdessä yrityksellesi ja elämäntilanteellesi sopiva ratkaisu. Soita 09 453 9604 (ma-pe klo 8-17).

Tutustu kumppaniin