Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Suomen Yrittäjät Koulutus ja valmennus

Maksutta tai jäsenetuhinnalla Suomen Yrittäjien koulutuksiin

Opi. Kehity. Kasvata liiketoimintaa. Suomen Yrittäjien koulutuspalvelu, Yrittäjät-akatemia, tarjoaa jäsenille koulutuksia täysin maksutta tai jäsenetuhinnalla. Valtakunnallisista tapahtumista saat aina merkittävän alennuksen.


Vain jäsenille tarkoitetut maksuttomat koulutukset tunnistat tästä merkistä!

Pääset osallistumaan ajankohtaisiin webinaareihin, verkkokursseihin, seminaareihin ja tapahtumiin maksutta tai jäsenhinnalla. Aihealueina mm. myynti, markkinointi, yrityksen talous, johtaminen sekä liiketoiminnassa tarvittava käytännön juridiikka. Koulutukset ja tapahtumat ovat valtakunnallisia, joten voit osallistua mistä päin Suomea tahansa.

Etu on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittää aktiivisesti liiketoimintaasi ja valmiutta reagoida nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Etu on myös henkilöstösi käytettävissä.  Koulutukset ovat käytännönläheisiä, joten pääset hyödyntämään uusia ideoita, vaikka heti! Osaamisen kehittäminen on aina kannattava investointi yrityksesi tulevaisuuteen.

Yrittäjät-Akatemia tarjoaa vuodessa yli 60 webinaaria ja yli 10 verkkokurssia aina ajankohtaisista aiheista. Voit valita juuri sinun liiketoimintaasi parhaiten sopivat kokonaisuudet. Verkkokurssin voit tehdä oman aikataulusi mukaan ja valita ne osiot, jotka koet tärkeimmiksi. Kurssit on rakennettu useista moduuleista, joiden kestot vaihtelevat 15-60 minuuttiin.

Webinaarit ja koulutukset löydät aina osoitteesta www.yrittajat.fi/akatemia

Suomen suurin yrittäjätapahtuma, Valtakunnalliset yrittäjäpäivät kokoaa 1500–2000 yrittäjää ympäri Suomena yhteen. Yrittäjäpäivät on huikea kahden päivän business-seminaari, rentoa yhdessä oloa sekä huipennuksena Yrittäjägaala! Mukaan pääset aina jäsenhinnalla!

Valtakunnallisista yrittäjäpäivistä löydät lisätietoja tapahtuman omilta verkkosivuilta.

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme