Opi. Kehity. Kasvata liiketoimintaa.

Koulutuksia ja tapahtumia kasvokkain sekä verkossa. Käytännönläheisesti ja luotettavasti.

nainen ja vaaterekki

Kehitä liiketoimintaasi

Koulutustarjonta on suunniteltu niin yksinyrittäjälle kuin työllistävälle yrittäjälle ja hänen henkilökunnalleen. Olipa yrityksesi ottamassa ensi askeleita tai jo pidempään toiminut, akatemia on sinua varten. Jäsenenä pääset osallistumaan aina jäsenhinnalla tai maksutta.

Verkostoidu muiden yrittäjien kanssa

Osallistumalla koulutuksiin ja tapahtumiin laajennat verkostoasi. Jaa ajatuksiasi yrittäjäkollegojen kanssa ja kehitä ammattitaitoasi. Verkostosi on arvokas osa yrityksesi kehittymistä ja kilpailukykyä.

Kumppaniksi tapahtumiin tai koulutuksiin

Yhteistyö Suomen Yrittäjien kanssa on itsessään arvo. Yrittäjiin kuuluu 115 000 jäsentä eri toimialoilta kautta Suomen. Olipa tavoitteesi brändin tunnettuus tai myyntiliidien hankinta, niin sparraamme kanssasi parhaat ja toimivimmat ratkaisut.

Koulutukset

Tule hakemaan yrittäjän arjessa helposti hyödynnettävät opit ja uutta näkökulmaa monipuolisiin yrittäjyyden aiheisiin ja teemoihin.

Tapahtumat

Tapahtumat keräävät vuosittain yhteen tuhansia yrittäjiä. Katso lisää ja tule mukaan.

Rahan arvoisia etuja Yrittäjien jäsenenä

Jos et vielä kuulu 115 000 jäsenemme verkostoon, niin nyt kannattaa liittyä! Suomen Yrittäjät tarjoaa jäsenilleen runsaita etuja muun muassa vakuutuksista, energiapalveluista, polttoaineista ja majoituspalveluista.

Liity ja kokeile huippusuosittua maksutonta juridista neuvontapalveluamme. Etujen kautta säästät selvää rahaa! Ja tietenkin pääset osallistumaan koulutuksiin ja tapahtumiin aina edullisemmalla hinnalla.