Opi. Kehity. Kasvata liiketoimintaa.

Koulutuksia ja tapahtumia kasvokkain sekä verkossa. Käytännönläheisesti ja luotettavasti.

Vastaa ja vaikuta

Koulutukset

Aloita vuosi 2024 uusilla opeilla. Kehitä kilpailukykyä ja vahvista omaa ja henkilöstön osaamista käytännönläheisissä koulutuksissa.

Tapahtumat

Tänäkin vuonna tapahtumat keräävät yhteen tuhansia yrittäjiä. Tule mukaan virkistymään, verkostoitumaan ja oppimaan uutta!

Kehitä liiketoimintaasi

Koulutustarjonta on suunniteltu niin yksinyrittäjälle kuin työllistävälle yrittäjälle ja hänen henkilökunnalleen. Olipa yrityksesi ottamassa ensi askeleita tai jo pidempään toiminut, akatemia on sinua varten. Jäsenenä pääset osallistumaan aina jäsenhinnalla tai maksutta.

Verkostoidu muiden yrittäjien kanssa

Osallistumalla koulutuksiin ja tapahtumiin laajennat verkostoasi. Jaa ajatuksiasi yrittäjäkollegojen kanssa ja kehitä ammattitaitoasi. Verkostosi on arvokas osa yrityksesi kehittymistä ja kilpailukykyä.

Rahanarvoisia etuja Yrittäjien jäsenenä

Jos et vielä kuulu Suomen suurimpaan yrittäjäverkostoon, niin nyt kannattaa liittyä! Suomen Yrittäjät tarjoaa jäsenilleen runsaita etuja muun muassa vakuutuksista, energiapalveluista, polttoaineista ja majoituspalveluista.

Liity ja kokeile huippusuosittua maksutonta juridista neuvontapalveluamme. Etujen kautta säästät selvää rahaa! Ja tietenkin pääset osallistumaan koulutuksiin ja tapahtumiin aina edullisemmalla hinnalla.

Kumppaniksi tapahtumiin tai koulutuksiin

Yhteistyö Suomen Yrittäjien kanssa on itsessään arvo. Elinkeinoelämän suurimpana keskusjärjestönä me ajamme yrittäjien sekä pienten ja keskisuurten yritysten asiaa, valtakunnallisesti ja eri toimialoilla. Olipa tavoitteesi brändin tunnettuus tai myyntiliidien hankinta, niin sparraamme kanssasi parhaat ja toimivimmat ratkaisut.