Opi. Kehity. Kasvata liiketoimintaa.

Koulutuksia ja tapahtumia kasvokkain sekä verkossa. Käytännönläheisesti ja luotettavasti.

Bisnesbuusti 8.-12.4.2024

Yrittäjät-akatemian suosittu bisnesbuusti -viikko tulee taas ja voi muuttaa yrityksesi pelin säännöt!

Yrittäjät-akatemian bisnesbuusti ei ole vain koulutus – se on investointi sinun ja yrityksesi tulevaisuuteen. Pureudumme muun muassa talouteen, myyntiin ja juridiikkaan – teemoihin, jotka vaikuttavat suoraan liiketoimintaasi. Yrittäjien jäsenenä pääset huhtikuun tehoviikon koulutuksiin maksutta tai alennettuun hintaan.

Koulutukset

Kehitä kilpailukykyä ja vahvista omaa ja henkilöstön osaamista käytännönläheisissä koulutuksissa.

Tapahtumat

Tänäkin vuonna tapahtumat keräävät yhteen tuhansia yrittäjiä. Tule mukaan virkistymään, verkostoitumaan ja oppimaan uutta!

Kehitä liiketoimintaasi

Yrittäjät-akatemian koulutukset on tarkoitettu niin yksinyrittäjälle kuin työllistävälle yrittäjälle ja hänen henkilökunnalleen. Olipa yrityksesi ottamassa ensi askeleita tai jo pidempään toiminut, akatemia on sinua varten. Jäsenenä pääset osallistumaan aina jäsenhinnalla tai maksutta.

Verkostoidu muiden yrittäjien kanssa

Osallistumalla koulutuksiin ja tapahtumiin laajennat verkostoasi. Jaa ajatuksiasi yrittäjäkollegojen kanssa ja kehitä ammattitaitoasi. Verkostosi on arvokas osa yrityksesi kehittymistä ja kilpailukykyä.

Kumppaniksi tapahtumiin tai koulutuksiin

Yhteistyö Suomen Yrittäjien kanssa on itsessään arvo. Elinkeinoelämän suurimpana keskusjärjestönä me ajamme yrittäjien sekä pienten ja keskisuurten yritysten asiaa, valtakunnallisesti ja eri toimialoilla. Olipa tavoitteesi brändin tunnettuus tai myyntiliidien hankinta, niin sparraamme kanssasi parhaat ja toimivimmat ratkaisut.