Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo Vakuutus- ja työeläkevakuutuspalvelut

Työeläkevakuuttamisen palvelut

40 % yrittäjistä on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Anna meidän auttaa!

Lakisääteinen työeläkevakuutus (YEL) on yrittäjän tärkein vakuutus ja eläke- ja sosiaaliturvan perusta. Oikein mitoitettu työtulo tuo sinulle turvaa jo työuran aikana, sillä mm. sairauspäivärahaan, äitiys-, isyys- ja vanhempainpäivärahaan, työttömyysturvaan ja kuntoutukseen.

Meillä Elossa vakuutusturvasi on pääasia, jotta voisit keskittyä olennaiseen.

Vakuuttamisen palvelut ja työkalut

Elo tarjoaa lakisääteiset eläkevakuutukset yrittäjille (YEL) ja työntekijöille (TyEL).

Helpon YEL-laskurin avulla voit helposti vertailla YEL-työtulon vaikutusta vakuutusmaksuusi, eläkkeesi ja sosiaaliturvasi määrään.

Elon palkkalaskurin avulla voit arvioida näppärästi yhden tai useamman työntekijän palkkaamisen kokonaiskustannuksia. Saat palkkalaskurista arvion TyEL-maksujen ja palkan sivukulujen määrästä vain muutamalla klikkauksella.

Elossa olet aina tekemisissä asiantuntijan kanssa. Voit hoitaa vakuutusasiat kätevästi verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse. Palvelemme arkisin klo 8–17.00. puh. 020 694 730 ja sähköpostitse yel@elo.fi.

Työkyky- ja kuntoutuspalvelut yrittäjälle

Yrityksen kestävää menestystä ei voi olla ilman yrittäjän hyvinvointia. Yhdessä Suomen yrittäjien kanssa olemme jo vuodesta 2014 saakka tutkineet yrittäjien hyvinvointia Menesty yrittäjänä -kyselytutkimuksella.

  • Saat meiltä vinkkejä työkykysi tukemiseen ja Työkykypakin, josta löydät työkaluja yrityksesi työkykyriskien kartoittamiseen ja työkykyjohtamiseen.
  • Elon palvelut helpottavat tiedolla johtamista ja auttavat yritystäsi tekemään vaikuttavia toimenpiteitä. Tarjoamme kaikenkokoisille ja eri kasvuvaiheissa oleville yrityksille kartoitustyökaluja, koulutuksia, ammatillista kuntoutusta ja asiantuntijatukea.
  • Elon ammatillinen kuntoutus tukee yrittäjän työssä jatkamista. Työmarkkinoille palasi 71 % Elon kuntoutujista.

Yritysrahoituspalvelut

Elon yritysrahoituksen asiantuntijat auttavat sinua yrityksen rahoitukseen liittyvissä asioissa. Tarjoamme monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja eri kokoisille yrityksille mm. kasvuun ja kansainvälistymiseen, yrityskauppoihin ja omistajanvaihdokseen sekä investointeihin.

Ota yhteyttä: Yritysrahoitus 020 703 5843, yritysrahoitus@elo.fi.

Toimitilojen ja asuntojen vuokraus

Tarvitsetko toimistotilaa, liiketilaa, varasto- tai tuotantotilaa? Elo on luotettava kumppani toimitilojen ja asuntojen vuokraukseen liittyvissä asioissa.

Elo on Suomen Yrittäjien kumppani

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, Suomen suosituimpaan yrittäjien työeläkeyhtiöön!

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme