3.11.2017 klo 10:33
Uutinen

Keuruu kylässä: Yrityksille näkyvyyttä Jyväskylässä

Keuruulaisilla yrityksillä on mahdollisuus olla esillä KeuPaHT:n Mestis-kotiottelussa Jyväskylän liigahallissa LähiTapiola-Areenalla pe 8.12.

KeuPa HT:n Mestis-kotiottelu pelataan Jyväskylän Liigahallissa LähiTapiola –Areenalla perjantaina 8.12.2017. KeuPa HT kohtaa klo 18.30 alkavassa ottelussa Kokkolan Hermeksen.

Keuruulaisilla yrityksillä on ottelussa mahdollisuus tarjota asiakkailleen jotain uutta ja olla samalla esillä esim. omalla yritys-ständillä. Myös näkyminen ja kuuluminen jäähallin LED-näytöillä, mediakuutiolla ja kuulutuksissa on mahdollista tässä keuruulaisten omassa tapahtumassa. Lisäksi LähiTapiolan -Areenan VIP-palvelut mahdollistavat asiakastilaisuuden järjestämisen tai vaikka yrityksen virkistysillan pitämisen niin pienille kuin isommillekin ryhmille.

Keuruun kaupunki panostaa tähän tapahtumaan kutsumalla opiskelijoita tuotantotalouden linjoilta sekä metalli- ja puualoilta ennen ottelua infotilaisuuteen, jossa kerrotaan harjoittelu- ja työmahdollisuuksista Keuruulla. Myös tässä infotilaisuudessa on Sinulla mahdollisuus kertoa yrityksesi tarjoamista työmahdollisuuksista.

Kaikki pääsylipun lunastaneet saavat lisäksi 5,- arvoisen Keuro-setelin, joka on voimassa 1.-24.12. mukana olevissa keuruulaisissa liikkeissä.

Oheisesta esitteestä löydät edulliset hinnat yritysesittely-paikkaan sekä myös eri VIP-palvelu mahdollisuudet Jyväskylän LähiTapiola-Areenalla.

Lisämielenkiintoa päivään tuo KeuPa HT:n järjestämä maksullinen Tarinan Voima –yritysseminaari ennen ottelua, joka tarjoaa yrityspäättäjille ja vaikuttajille oivalluksia ja käytännönläheisiä työkaluja tarkastella omaa tarinaa, sen toimivuutta ja erityisesti tarinan potentiaalia. Seminaarin nimekkäitä puhujia ovat mm. Marko Kulmala, Risto Dufva, Jouni Ritola (Kyrö Distillery), Ville Nieminen ja Mikko Kalliola. Lue lisää seminaarista ja sen puhujista liitteenä olevista esitteistä. Seminaarin voi ilmoittautua oheisen linkin kautta: http://www.keupaht.fi/ilmoittautuminen-seminaariin

Tule mukaan näkymään Keuruu kylässä-tapahtumaan Jyväskylässä! Toimi heti, sillä paikkoja seminaariin ja VIP-tiloihin on rajoitetusti.