30.3.2017 klo 10:08
Uutinen

Korsuretket Oy – Satakunnan Vuoden 2017 matkailuyritys

Satakunnan Matkailuyrittäjät ry on valinnut Satakunnan vuoden 2017 matkailuyritykseksi Korsuretket Oy:n Jämijärveltä.

Korsuretket Oy:n toiminnan ydin on hyvinvointia luonnosta. Ohjelmapalvelut toteutetaan Pohjois-Satakunnan luonnon keskellä yhteistyössä muiden alueen toimijoiden kesken. Ruoka on lähialueiden raaka-aineista valmistettua luonnonantimia suosien. Jotta yrityksen laatuasiat varmistetaan, tärkeänä yrityksessä koetaan asiakkaiden palautteiden kuuntelu ja seuranta. Yrittäjä Sanni Luomahaara kokee myös jatkuvan kouluttautumisen ja uusien palveluiden kehittämisen tärkeäksi. Yritys on tänä vuonna suorittanut myös Laatutonni- koulutuksen. Uutena asiana on myös tullut mm. myynti verkkokaupan kautta yhdessä Jämin alueen muiden yrittäjien kanssa.

Korsuretkien toiminta on alkanut siitä, kun nykyisen yrittäjän Sanni Luomahaaran vanhemmat aloittivat yhdellä kanootilla ja pienellä laavulla 18 vuotta sitten. Yrityksen tukikohtana toimivaa Korsukylää on rakennettu vuosien mittaan pikkuhiljaa laajentamalla ja tänä päivänä alueella on jo monia rakennuksia elämyssaunoineen ja paljuineen, kokoustiloineen ja kesällä jopa 250 hengen amfiteatteri kesäteatterielämyksineen sekä vuonna 2016 avattu metsäseikkailurata. Korsukylässä vietetään myös monia juhlia varsinkin kesäaikaan.

Palkinto luovutetaan yritykselle tai tahoille, jotka ovat toimineet erityisen ansiokkaasti Satakunnan matkailun saralla. Valinnassa huomioitiin myös toimiminen Satakunnan matkailun hyväksi, liiketoiminnan pitkäjänteisyys, asiakaslähtöisyys ja laatuasiat ja Korsuretkien kohdalla erityisesti verkostoituminen alueen muiden yrittäjien kanssa. Yhteistyö alueen muiden yritysten ja yhteistyökumppaneiden kanssa on tärkeä osa Korsuretket Oy:n toimintaa.

Lisätietoja:
Korsuretket Oy
Sanni Luomahaara p. 040- 578 658
myynti@korsuretket.fi
www.korsuretket.fi

Satakunnan Matkailuyrittäjät ry,
Terja Wahlberg, p. 040 516 3633
puheenjohtaja@visitsatakunta.fi
www.visitsatakunta.fi

Satakunnan Matkailuyrittäjät ry on maakunnallinen yhdistys, joka toimii yrittäjiensä edunvalvojana ja markkinointiyhteistyön koordinoijana maakunnassa.