Satakunnan Yrittäjät

Tervetuloa Satakuntaan – Yrittäjyysmaakuntaan!

Satakunta on #yrittäjyysmaakunta ja Satakunnan Yrittäjät sen suurin elinkeinoelämän järjestö. Ajamme alueemme pk-yritysten etuja, joten liity sinäkin mukaan jäseneksemme. Sivuiltamme löydät ajankohtaista yrittäjä-asiaa, mielenkiintoisia tapahtumia, neuvoja sekä aktiivisen yrittäjien verkoston.

Ajankohtaista Satakunnassa

14.5.2024 Uutinen

Satakunnan yrittäjämyönteisyys kehittynyt – Kunnat ja kaupungit panostavat yrittäjyyden toimintaedellytysten parantamiseen

Alkuvuoden aikana yli 9600 yrittäjää arvioi kotikuntansa toimintaa ja yrittäjämyönteisyyttä Yrittäjien Kun-tabarometrissa. Satakunnasta kyselyyn vastasi 698 yrittäjää. Satakunta oli nostanut sijoituksensa ta-kaisin hopeatilalle, vain…

Satakunnan Yrittäjien tapahtumia

kirjurinluoto
Nuoret yrittäjät

Get Together 2024

Satakunnan karhulogo

Satakunta on Yrittäjyysmaakunta

Yrittäjät pitävät Satakunnan elinvoimaisena. Yrittäjyysmaakunta tehdään yhteistyössä alueen yrittäjien ja maakunnan eri toimijoiden kanssa. Tehdään yhdessä Satakunnasta yrittäjyysmaakuntien ykkönen!

Verkostoituminen

Verkostoista ja tapahtumista lisää bisnestä!

Satakunnan Yrittäjät järjestää alueellaan monia tapahtumia ja koulutuksia. Lähde mukaan tapahtumiin verkostoitumaan yrittäjäkollegoiden kanssa. Voit löytää uusia yrittäjäystäviä, mentoreita sekä tietenkin lisää bisnesmahdollisuuksia!

Satakunnan neuvontapalvelut

Yrittäjän osaamisen lisääminen luo turvaa!

Yrittäjän tulee kehittää osaamistaan. Erilaisten koulutusten lisäksi yrittäjän osaamista lisää asiantunteva neuvonta. Osa neuvontapalveluista on jäsenyrittäjille, kuten maksuton laki-, vero- ja työsuhdeneuvonta, mutta monet neuvontapalvelut ovat kaikille yrittäjille.

Satakunnan Nuoret Yrittäjät

Tule mukaan verkostoitumaan muiden Satakunnan Nuorten Yrittäjien kanssa.

Satakunnan Yrittäjät lukuina

Paikallisyhdistyksiä
0
Luottamushenkilöitä
0
Jäseniä Satakunnassa
0