15.10.2018 klo 10:50
Uutinen

Maakunnallinen Vuoden Yrittäjä 2018 -palkinto Total Sec Oy:lle

Päijät-Hämeen Maakunnalliseksi Vuoden Yrittäjä 2018 -palkinnon saajaksi on valittu Total Sec Oy:n yrittäjät Hannu Vappula, Miko Linnavirta ja Santeri Pohjola.

Päijät-Hämeen Yrittäjät julkisti valinnan lauantaina 13.10. Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa Lahden Sibeliustalossa.

Vuonna 2004 perustetun Total Sec Oy:n toimialana on turvallisuuspalvelut, mm. tapahtumaturvallisuus, järjestyksenvalvonta, vartiointi, tuotemyynti ja koulutuspalvelut. Total Sec Oy työllistää sesongista riippuen 80-300 henkilöä ja tuottaa järjestyksenvalvontaa majoitus- ja ravitsemisliikkeisiin sekä tapahtumaturvallisuutta suuriin yleisötapahtumiin, yritysjuhliin sekä yksityistilaisuuksiin.

Total Koulutuspalvelut on Päijät-Hämeen suurin turvallisuusalan kouluttaja: järjestyksenvalvojan ja vartijan koulutusten lisäksi koulutusvalikoimaan kuuluvat myös esimerkiksi pientalo asujan, lasten ja veneilijöiden turvallisuuskurssit, ensiapu-, anniskelupassi- sekä hygieniapassikoulutukset, työturvallisuuskortit sekä tulityökortit.

Total Shop on yksi Suomen johtavista turvallisuusalan varusteiden toimittajista, sen asiakkaisiin lukeutuvat mm. puolustusvoimat, useat viranomaiset ja eri oppilaitokset. Yksityisasiakkaita palvelee Total Shopin verkkokauppa ja myymälä Lahdessa Askon alueella.

Valintaraati arvosti Total Secin tunnettua ja tunnustettua toimintaa luotettavana suomalaisena turvallisuusalan asiantuntijayrityksenä. Yrityksellä on maine ammattitaitoisena kumppanina. Raati korosti myös Total Secin vahvaa kasvua parin hengen yrityksestä ajoittain satoja henkilöitä työllistäväksi toimijaksi. Maakunnallinen Vuoden Yrittäjä -palkinto annetaan vuosittain menestyksekkäälle päijäthämäläiselle yrittäjävetoiselle yritykselle. Yrityksen valitsee Päijät-Hämeen Yrittäjien hallitus.

Vuoden Maakunnallisen Yrittäjän lisäksi Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa saivat palkintonsa myös kaikki Päijät-Hämeen kuntien paikalliset Vuoden Yrittäjät.