19.5.2017 klo 10:13
Uutinen

Näin verkko tekee työtä puolestasi

Meillä jokaisella on käytössämme rajallinen määrä tunteja. Oheisella videolla myyntikuiskaaja ja markkinoinnin apumies Pasi Rautio neuvoo, kuinka voit laittaa verkon tekemään puolestasi töitä, esimerkiksi myyntiä ja markkinointia.

Yrittäjällä asiakkaiden tilaamat työt ja tuotteet ovat tietenkin aina etusijalla. Paperihommiakin pitäisi hoitaa – ja sitten ovat myynti ja markkinointi. Vaikka hommia juuri nyt olisikin kalenteri pullollaan, pitäisi tekemistä saada myös seuraavalle kuukaudelle.

Onneksi modernit välineet antavat mahdollisuuden automatisoida nämä, ainakin osittain. Kun asiakkaat etsivät sopivaa tuotetta tai tekijää, siis ratkaisua tilanteeseensa, sinun nettisivusi voivat auttaa häntä siinä.

Tämä säästää sinun aikaasi, kun iso osa turhia kyselyjä jää pois. Nettisivut voivat toimia aitona verkkokauppana, jossa asiakas tekee tilauksen ja maksaa saman tien.

– Jos tämä ei ole mahdollista, laita ainakin hinnat näkyviin. Tämäkin vähentää työmäärääsi, sillä turhat kyselyt ja tarpeettomien tarjousten tekeminen jää pois. Yhteyttä ottavat vain ne, jotka ovat valmiita maksamaan pyytämäsi hinnan, Pasi Rautio vinkkaa.

– Verkko on väsymätön apulainen. Käytä sen palveluja hyväksesi, Rautio kannustaa.

toimitus@yrittajat.fi