5.10.2017 klo 20:04
Uutinen

Nämä yritykset menestyivät monikulttuurisuudessa

Kilpailuun osallistui 45 yritystä. Palkinnot jaettiin torstai-illan gaalatilaisuudessa.

Menestyvä monikulttuurinen yritys -kilpailuun osallistuneita yrityksiä palkittiin torstai-iltana.

Huone Events Hotel valittiin parhaaksi pienten yritysten kategoriassa (alle 50 henkilöä työllistävät), JS Suomi Oy keskisuurten (50-250) ja WSP Finland Oy suurten (yli 250) kategoriassa.

Lisäksi jury antoi erityismaininnan BlueFors Cryogenics Oy:lle tunnustuksena esimerkillisestä asenteesta työyhteisön monimuotoisuuden kehittämisessä ja kyvystä muuntaa huippuosaaminen kansainväliseksi liiketoiminnaksi.

– Monikulttuurisuudella on yrityksille merkittäviä kerrannaisvaikutuksia: se vahvistaa yritysten kilpailukykyä, tukee uutta liiketoimintaa ja innovaatioita sekä kasvattaa kohdemarkkinatuntemusta. Mitä avoimemmat ja houkuttelevammat työmarkkinat meillä on, sitä enemmän saamme Suomeen kansainvälisiä osaajia ja investointeja, sanoo työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Jari Gustafsson.

Helsingin seudun kauppakamarin, Keskuskauppakamarin ja työ- ja elinkeinoministeriön järjestämän kampanjan tavoitteena oli tuoda esiin monikulttuurisuudessa ja kansainvälistymisessä menestyneitä yrityksiä, sekä korostaa työyhteisöjen monimuotoisuuden merkitystä liiketoiminnalle.

Kilpailuun osallistui 45 yritystä ja vastauksia kyselyyn tuli noin 2000.

Yrittäjäsanomat

toimitus@yrittajat.fi