5.4.2017 klo 12:55
Uutinen

Puheenjohtaja: 100 % asennetta, yrittäjä!

Yrittäjät ovat parasta A-luokkaa.

Nyt on aika nostaa näkyvyyttä ja tunnustaa yrittäjäasennetta. Lähipäivinä jokaisen jäsenen postilaatikkoon tupsahtaa Savon Yrittäjiltä 100 % asennetta -materiaalia. Toivottavasti Sinäkin löydät tarralle näkyvän paikan yrityksesi tiloista. Mukana seuraa myös arvomanifesti, jolla korostamme mm. tekemisen laatua ja yhteiskuntavastuuta. Tehdään yhdessä Iisalmesta parempi paikka yrittää.

Kuluva vuosi on yhdistyksemme 80. toimintavuosi. Varsinaisen juhlan järjestämme Yrittäjän päivän viikolla syyskuussa, siitä lähetämme lisätietoa kevään aikana. Muista tulevista tapahtumista saat tietoa näistä sähköisistä jäsenkirjeistämme ja Faceboookista sekä toki kaikilta hallituksen jäseniltä. Osallistu aktiivisesti tapahtumiin, verkostoidu ja tee enemmän ja parempaa bisnestä.

Yrittäjäliite Iisalmen Sanomissa ilmestyi lauantaina 18.2. Liitteessä on taas ajankohtaisia yrittäjäaiheita ja saattaapa siellä joku yrittäjä liimata 100 % asennetta -tarrankin ikkunaansa. Kannattaa lukea liite sekä hyödyntää lehden tarjoama yrittäjäetu, joka on tänä vuonna -20 % (56 eur) kestotilaushinnasta. Muista pitää jäsenyytesi voimassa maksamalla jäsenmaksu ajoissa.

Terveisin
Jukka Ryhänen, puheenjohtaja