5.3.2018 klo 08:53
Uutinen

Somecon toimitusjohtaja vaihtuu

Sosiaaliseen mediaan ja sisältömarkkinointiin erikoistuneen Someco Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Maarit Niemelä. Yrityksen perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Minna Valtari siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi ja jatkaa asiantuntijaroolissaan strategina.

Maarit Niemelä on ollut rakentamassa Somecolle hyvinvoivan strategialiiketoiminnan, josta on muodostunut yksi yrityksen kivijaloista. Vuonna 2017 strategialiiketoiminta lähes kolminkertaistui, ja kasvua haetaan myös tänä vuonna. Yrityksen kokonaisliikevaihto ylsi lähes 1,5 miljoonaan euroon vuonna 2017.

– Kasvussamme tukena ovat hyvin toimivat prosessit, jotka luovat vakaan pohjan tekemiselle. Somecon sydän on kuitenkin mahtava tiimi, jonka valmius omaksua uutta on hämmästyttävä. Johtamisen näkökulmasta elintärkeää on huolehtia siitä, että alan vauhdikas muutos enemmin ruokkii työn imua kuin vie energiaa, Niemelä sanoo.

– Yritysten osaamisen taso sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen median saralla on yhä vaihteleva. Meidän pitää pystyä jatkossakin tukemaan heitä, jotka jo tekevät hommaa ammattimaisesti ja toisaalta niitä, jotka ovat vielä alkutaipaleella. Monella toimialalla alkaa olla käsillä viimeiset hetket hypätä kelkkaan, toteaa Minna Valtari.

Ennen siirtymistä Somecoon Maarit Niemelä työskenteli sisältömarkkinoinnin tehtävissä Otavamedia Asiakasviestinnässä (nyk. Otavamedia OMA) vastaten asiakkuuksien rakentamisesta ja sisältöjen kehityksestä.

toimitus@yrittajat.fi