19.1.2021 klo 03:36
Uutinen

Vaasan Yrittäjät ja Vörå Företagare kilpailevat ”Vuoden Paikallisyhdistys 2020” tittelistä

Vaasan Yrittäjät ja Vörå Företagare kilpailevat ”Vuoden Paikallisyhdistys 2020” tittelistä

Vaasan Yrittäjät ja Vörå Företagare ovat yltäneet finalisteiksi kisassa parhaiden paikal­li­syh­dis­tysten tittelistä. Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain parhaita yrittä­jäyh­dis­tyksiä kolmessa eri kategoriassa. Finaaliin valitaan viisi parasta yhdistystä joka kategoriasta.

Vaasan Yrittäjät on ehdolla sarjassa yli 200 jäsentä ja Vörå Företagare sarjassa 100 – 200 jäsentä. Eri kokoluokkien kategorioissa arvioitavia asioita ovat muun muassa vaikuttaminen, jäsenten saama hyöty, viestintä ja järjes­tö­toi­minta.

Yksi peruste Vaasan Yrittäjien ehdokkuuteen on toiminnan osittainen siirtäminen onnistuneesti digitaalisille alustoille koronavuoden aikana. Yhdistys kisaa myös Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysten vuoden koronateon tittelistä.

Vaasan Yrittäjät on lokakuusta lähtien tehnyt yhteistyötä Vaasan sairaanhoitopiirin ”koronanyrkin” kanssa siten, että yhdistys informoi yrittäjiä, joiden tiloissa on havaittu altistuksia. Kun tieto on saatettu perille, niin vasta sen jälkeen tieto ilmoitetaan Vaasan kaupungin kotisivuilla. Näin myös yrittäjät pystyvät mahdollisimman nopeasti tiedottamaan asianosaisia.

– Hienoa että Suomen Yrittäjät huomioi tekemämme työn ja pääsimme jälleen kerran ehdolle, sanoo Vaasan Yrittäjien puheenjohtaja Katja Rajala.

Vörå Företagare yhdistykselle finaalipaikka irtosi Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa tehdystä menestyksellisestä yhteistyöstä yrittäjyyskasvatuksen saralla sekä vuoden 2020 huiman jäsenkehityksen ansiosta.

– Jo finaalipaikka tuntuu hienolta huomionosoitukselta. Meillä on yhdistyksessä positiivinen meininki, ja onhan viiden parhaan paikallisyhdistyksen joukkoon pääseminen mukava tunnustus meille kaikille aktiiveille, Vörå Företagare yhdistyksen puheenjohtaja Björn Helsing iloitsee.

Vuoden 2020 parhaat paikal­li­syh­dis­tykset kolmessa kategoriassa ja vuoden toimi­a­la­jär­jestö julkistetaan ja palkitaan Vaikut­ta­ja­foo­rumin suorassa verkko­lä­he­tyk­sessä 29. tammikuuta.

Vaikut­ta­ja­foorumi kokoaa osallistujia lähes 400:sta Suomen Yrittäjien paikal­li­syh­dis­tyk­sestä, 20 aluejär­jes­töstä ja 60 toimi­a­la­jär­jes­töstä tänä vuonna poikkeuk­sel­li­sesti virtuaalisesti verkko­lä­he­tykseen.