28.2.2017 klo 19:01
Uutinen

Yrittäjä – tarvitsetko lisää työtä? Nyt sitä nimittäin olisi tarjolla!

Tervehdys PIKESistä, Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy:stä: Rekisteröidy yhteistyökumppaniksi Vihreän teollisuuden alueelle!

Vihreän teollisuuden alue on Nurmeksessa sijaitseva uusi, resurssitehokas ja ekologiset arvot huomioonottava teollisuusalue, jonne tulee sijoittumaan uutta biotalouteen pohjautuvaa liiketoimintaa. Alueen koko 28 hehtaaria ja sitä on mahdollista laajentaa edelleen. Tällä hetkellä lähes kaikki teollisuustontit on varattu sijoittuville yrityksille. Sijoittuvien yritysten projektit etenevät vauhdikkaasti ja nyt on aika hakea kumppaneita erilaisiin, vaativiin teollisuusrakentamisen projekteihin.

Uusia liiketoimintamahdollisuuksia Vihreän teollisuuden alueella

Vihreän teollisuuden alueen rakentaminen kokoaa yhteen parhaat mahdolliset asiantuntijat ja rakentamisen ammattilaiset. Biotalousinvestointeihin liittyvät rakennusprojektit tarjoavat paikallisille ja lähialueiden rakennusalan yrittäjille tilaisuuden näyttää omaa erityisosaamistaan ja saada kohteista vakuuttavia referenssejä.

Nurmeksen kaupunki on suunnitellut yhteistyössä Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy:n kanssa Rekisteröidy yhteistyökumppaniksi –rekisterin tavoitteena aktivoida Pielisen Karjalan ja lähimaakuntien yrityksiä ilmoittautumaan kumppaniksi Vihreän teollisuuden alueen rakentamiseen. Täyttämällä rekisteröitymiskyselyn yritys varmistaa tietojen mukanaolon rekisterissä, ja heillä on mahdollisuus saada ajankohtaista tietoa Vihreän teollisuuden alueen projektien etenemisestä ja tarjouskilpailuista. Välitämme kumppanuudesta kiinnostuneiden yritysten tiedot alueen suurista rakennushankkeista vastaaville yrityksille.

Rekisteröidy yhteistyökumppaniksi tässä linkissä.

Lisätietoja:

Asko Saatsi, kaupunginjohtaja, Nurmeksen kaupunki
puh. 04010 45001, <a href=" ’); // –> ”> asko.saatsi@nurmes.fi

Minna Heikkinen, toimitusjohtaja, Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES
puh. 050 599 4326, <a href=" ’); // –> ”> minna.heikkinen@pikes.fi