4.5.2017 klo 12:50
Uutinen

Yrittäjän Voima – lehti nro2 ilmestyy 1.6.2016!

Varaa ilmoituspaikkasi yrittäjäystävällisin hinnoin nyt!

Arvoisa Yrittäjä

Yrittäjäyhdistykset julkaisevat tänä vuonna 4 numeroa Yrittäjän Voima-liitelehteä Kouvolan Sanomien välissä. Seuraava numero ilmestyy torstaina 1.6.2017. Loppuvuoden numerot syyskuussa ja marras/joulukuussa. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan lähempänä ilmestymistä.

Lehden tavoite on kertoa ja saada yrittäjäasiaa tiedoksi suurelle yleisölle yrittäjien sanomana suoraan – ilman ”sensuuria”. Näin myös vaikutamme yleiseen myönteiseen yritysilmapiiriin.

Lehti on 8-sivuinen 4-väri, josta puolet juttuja ja puolet ilmoituksia. Levikki 22.022, lukijamäärä 52.000 ja kokonaistavoitettavuus 96.000 Kouvolan Sanomien yhteydessä.

Sisältönä on ajankohtaista yrittäjäasiaa, yhdistysasioita ja tapahtumia sekä yritysesittelyjä. Lisäksi esittelemme uuden hankinta-asiamiehen toimintaa ja hänen tavoitteitaan. Jutut tekee yrittäjä Sanakammari/ Vesa Vainio.Teknisestä toteutuksesta vastaa Kouvolan sanomien ilmoitusosasto.

Ilmoitushinnat ovat yrittäjäystävällisiä ja hinnat pitävät sisällään myös ilmoitusten valmistuksen.Ilmoitusmyynnin lehteen hoitaa Mia Lindgren Kouvolan yrittäjistä. Mian yhteystiedot löytyy oheisesta mediakortista, sekä viestin lopusta.

Varaamalla ilmoituspaikan useammasta numerosta, saat määräalennusta seuraavasti:

2 ilmoitusta – 5%
3 ilmoitusta – 7%
4 ilmoitusta -10% Alv 0% hinnasta.

(laskutus ilmoitus kerrallaan ja alennus koskee myös ensimmäistä julkaistua ilmoitusta)

Lähde nyt mukaan yrittäjien omaan tiedotusvälineeseen saat ilmoituksesi näkyväksi suurelle lukijakunnalle edullisesti!

Ota yhteys kouvolan@yrittäjät.fi tai Mia 040 8355031

Katso mediakortti tästä!

ks_yrittajien_voima-liite2_2017.pdf