Kouvolan Yrittäjät

Kouvolan Yrittäjät

Kouvolan Yrittäjät ry

on aktiivinen toimintaympäristön kehittäjä ja vaikuttaja. Toiminnallaan Kouvolan Yrittäjät kannustaa jäseniään muun muassa verkostoitumiseen, kouluttautumiseen, kansainvälistymiseen ja yritystoiminnan kehittymiseen.

Kouvolan Yrittäjien uutisia

12.1.2023 Uutinen

Kouvolan Yrittäjät vuoden 2022 paikallisyhdistysfinaalissa

Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain useammassa eri kategoriassa vuoden paikallisyhdistyksen. Kouvolan Yrittäjät on ehdolla vuoden 2022 paikallisyhdistykseksi 201-499 jäsenen kategoriassa. Suomen Yrittäjät teettävät kyselyn vuosittain…

Kouvolan Yrittäjät

Kouvolan Yrittäjät

Kouvolan Yrittäjät on Suomen Yrittäjien paikallisyhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen vaikutuskanavan kunnalliseen päätöksentekoon ja vaikuttamiseen.

Jäsenyritykset hyötyvät monipuolisista, paikallisista (Kouvolan Yrittäjät), alueellisista (Kymen Yrittäjät) ja valtakunnallisista (Suomen Yrittäjät) jäsenpalveluista ja eduista.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.