Kouvolan Yrittäjät

Kouvolan Yrittäjät ry

on aktiivinen toimintaympäristön kehittäjä ja vaikuttaja. Toiminnallaan Kouvolan Yrittäjät kannustaa jäseniään muun muassa verkostoitumiseen, kouluttautumiseen, kansainvälistymiseen ja yritystoiminnan kehittymiseen.

Kouvolan Yrittäjien uutisia

8.4.2022 Uutinen

Vuoden 2021 yrittäjät palkittiin

Kouvolan Yrittäjien vuoden yrittäjäpalkintojen saajat julkaistiin jo viime vuoden joulukuussa. Valitettavasti vallitsevan koronatilanteen vuoksi maakunnallinen yrittäjäjuhla jouduttiin perumaan, jossa palkinnot oli tarkoitus jakaa. Torstaina…

Kouvolan Yrittäjät

Kouvolan Yrittäjät

Kouvolan Yrittäjät on Suomen Yrittäjien paikallisyhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen vaikutuskanavan kunnalliseen päätöksentekoon ja vaikuttamiseen.

Jäsenyritykset hyötyvät monipuolisista, paikallisista (Kouvolan Yrittäjät), alueellisista (Kymen Yrittäjät) ja valtakunnallisista (Suomen Yrittäjät) jäsenpalveluista ja eduista.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tapahtumat ja koulutukset