20.2.2024 klo 15:36
Uutinen

Omistajanvaihdostapahtumia Kymen alueella

Maksuttomat omistajanvaihdostapahtumat järjestetään Kotkassa 6.3. ja Kouvolassa 7.3.

Kotka: Omistajanvaihdos – haaste ja mahdollisuus

Aika: 6.3.2024 Klo 17:00-20:00
Paikka: The Bank Kotka, Kotkankatu 7c, 48100 Kotka

Tervetuloa maksuttomaan mocktail-tilaisuuteen ravintola The Bankiin, jossa käsitellään yrityksen omistajanvaihdokseen liittyviä keskeisiä kysymyksiä. Tilaisuuden järjestää Varustamo -tukena yrityksen omistajanvaihdoksessa -hanke, jonka tavoitteena on kehittää palvelumalli, joka tukee omistajanvaihdosta sujuvasti. Osallistujina voivat olla yrittäjäksi aikovat, nykyiset yrittäjät, yritystoiminnasta luopuvat sekä oppilaitosten edustajat ja opiskelijat.

Tilaisuuden järjestää Euroopan unionin osarahoittama Varustamo – tukena yrityksen omistajanvaihdoksessa -ryhmähanke, jonka toteuttajat ovat Cursor, Kouvola Innovation, Eduko, Ekami ja Xamk.

Ilmoittaudu mukaan 4.3. mennessä alla olevan linkin kautta.

Kouvola: Omistajanvaihdos – haaste ja mahdollisuus

Aika: torstaina 7.3.2024 klo 16.30 – 20.00
Paikka: Ruokala 57, Kouvolan Lakritsi, Salpausselänkatu 57, Kouvola

Tervetuloa saamaan tietoa ja tukea yrityksen omistajanvaihdokseen yritystoiminnasta luopumista harkitsevalle, mahdolliselle yritystoiminnan jatkajalle ja ostajalle. Olet tervetullut, vaikka vasta suunnittelet yrityksestäsi luopumista tai haluat ryhtyä yrittäjäksi ja etsit siihen vinkkejä.

Omistajanvaihdos-tilaisuus on maksuton ja sen järjestävät yhteistyössä Kinno, Xamk ja Eduko osana Varustamo – tukena yrityksen omistajanvaihdoksessa -hanketta.

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta.