18.12.2023 klo 07:52
Uutinen

Uusi Yrittäjät-sovellus julkaistu, mobiilijäsenkortti korvaa muovisen – Yrittäjä, muista ladata puhelimeesi

Suomen Yrittäjien uusi mobiilisovellus jäsenille on julkaistu.

Uuden mobiilisovelluksen avulla Suomen Yrittäjien jäsenyyden hyödyntäminen on entistä helpompaa. Sovellus sisältää muun muassa mobiilijäsenkortin ja Yrittäjien jäsenedut.

Sovelluksesta löytyvät lisäksi myös mm. valtakunnalliset, alueelliset ja paikalliset yrittäjäuutiset sekä hyödylliset koulutukset ja tapahtumat.

Yrittäjien jäsensovellus on nyt ladattavissa matkapuhelimeen Applen ja Googlen sovelluskaupoissa. Sovellus otetaan käyttöön samalla sähköpostilla ja tunnuksella, joilla jäsen on kirjautunut Yrittäjien verkkosivuilla toimivaan jäsenpalveluunkin. Mobiilisovelluksen voivat ladata käyttöönsä kaikki sellaiset jäsenyrityksen henkilöt, joille löytyy Yrittäjien jäsenrekisteristä yritykseen liitetty sähköposti. 

Yrittäjien vanha sovellus toimii sen ladanneilla tammikuun 2024 loppuun.

Täältä löydät vastauksia sovellukseen liittyviin kysymyksiin.

Mobiilijäsenkortti korvaa muovisen

Uuden sovelluksen myötä muovinen jäsenkortti on poistumassa, eikä muovista jäsenkorttia lähetetä enää vuoden 2024 alusta alkaen automaattisesti jäsenille.

Muovisen jäsenkortin voi edelleen halutessaan erikseen tilata kirjautumalla jäsenpalveluun. Lisätietoa muovikortin tilaamisesta löydät täältä.

Muovikortteja voi tilata maksutta yhden jäsenyyttä kohti. Lisäkorttien hinta on viisi euroa kappaleelta. Nykyiset muovikortit ovat voimassa magneettiraidan mukaisesti eli aiemmin vuonna 2023 maksetun jäsenmaksun voimassaoloon saakka.

Suomen Yrittäjien toimitusjohtajan Mikael Pentikäisen mukaan mobiilisovellus on keskeinen osa Suomen Yrittäjien toiminnan digitalisoitumista ja jäsenten parempaa palvelemista.

– Erittäin suuri osa Yrittäjien jäsenistä seuraa toimintaamme ja käyttää palveluitamme digitaalisesti. Haluamme, että heillä on käytössään mahdollisimman laadukkaat palvelut juuri silloin, kun he näitä palveluita tarvitsevat, sanoo Pentikäinen.

– Haluamme helpottaa jäsentemme asiointia sekä ajan tasalla pysymistä yrittäjille tärkeissä asioissa. Koko digitaalinen palvelutarjontamme, mukaan lukien mobiilisovellus, kehittyy jatkuvasti. Siksi toivomme palautetta ja vinkkejä siitä, miten palveluita kannattaa kehittää, Pentikäinen jatkaa.

Täältä löydät vastauksia sovellukseen liittyviin kysymyksiin.

Toimitus
Toimitus