Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

24.4.2024 klo 18:05
Uutinen

Yrittäjäristit

Suomen Yrittäjien yrittäjäristit on hieno tapa juhlistaa yrittäjyyttä. Yrittäjäristi on huomionosoitus, jonka vastaanottaminen esim. yrityksen tai henkilökohtaisen merkkipäivän yhteydessä korostaa päivän merkitystä.

Jos ostat itsellesi tai kumppanillesi yrittäjäristin, niin kerro siitä meille. Keravan yrittäjän huomioivat perinteisesti yrittäjäristin saaneet/hankkineet henkilöt kyseisenä vuonna Kerava Yrittäjien Yrittäjäjuhlassa.

Timanttiristit

Vuosikymmeniä kestänyt yrittäjäura on saavutus, josta voi olla ylpeä ja kiitollinen. Yrittäjäristin timanttiristejä on neljä; 60, 50, 40 ja 30 vuoden yrittäjätoiminnasta huomioimiseen.

Timanttiristin keskipisteeseen on upotettu timantti ja 60, 50 ja 40 vuoden timanttiristeissä on yrittäjävuosia osoittavat numerot merkin ja nauhan liittymäkohdassa. Timanttiristin halkaisija on 43 mm. Smokin kanssa käytettävä merkki on tilattavissa erikseen.

Yrittäjäristit

Suomen Yrittäjät on jo vuodesta 1978 lähtien osoittanut kunnioitustaan yrittäjille ja yrittäjäpuolisoille myöntämällä SY:n jäsenjärjestön tai jäsenyrityksen anomuksesta yrittäjäristin.

Yrittäjäristi myönnetään

  • pronssisena yli 5 vuoden
  • hopeisena yli 10 vuoden
  • kultaisena yli 20 vuoden yrittäjätoiminnasta
Yrittäjäristin eläkeristi

Yrittäjäristin eläkeristi on arvokas tunnus tehdystä työstä, vuosikymmeniä kestänyt yrittäjäura on saavutus, josta voi olla ylpeä ja kiitollinen.

Ristin materiaali on hopea. Sakarat on emaloitu ja merkki on patinoitu tummaksi.

Lue lisää ja tilaa

Yrittäjäristit