Keravan Yrittäjät

Keravan Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Keravan Yrittäjät on aktiivinen yrittäjäyhteisö Keravalla. Meidän missionamme on tarjota mahdollisimman otollinen toimintaympäristö keravalaisten yritysten kasvulle. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme vahvempia!

Keravan Yrittäjien Uutiset

30.8.2023 Uutinen

Keravan kaupungin elinkeinopalvelujen tiimi esittäytyy

Keravan kaupungin elinkeinopalvelujen tavoitteena on luoda yritystoiminnalle monipuoliset toimintaedellytykset, kilpailukykyinen toimintaympäristö sekä tukea yritysten kilpailukykyä ja kasvua. Elinkeinopalvelut toteuttaa myös erilaisia kehittämishankkeita ja tapahtumia…

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset tapahtumat täältä

Keravan Yrittäjien hallitus

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietomme ovat Tietoa Keravan Yrittäjistä sivulla.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.