Keravan Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Keravan Yrittäjät on aktiivinen yrittäjäyhteisö Keravalla. Meidän missionamme on tarjota mahdollisimman otollinen toimintaympäristö keravalaisten yritysten kasvulle. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme vahvempia!

Keravan Yrittäjien Tapahtumat

Maksuton
Maksuton

Keravan Yrittäjien Uutiset

30.4.2022 Uutinen

Keudan media-alan opiskelija aloittaa työharjoittelun Keravan Yrittäjissä

Olemme yksi Suomen vanhimmista yrittäjäyhdistyksistä. Toiminta alkoi alun perin vuonna 1930 nimellä Keravan Liikemiesyhdistys ry ja vuodesta 1977 lähtien olemme toimineet Keravan Yrittäjät ry:nä.…

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keravan Yrittäjien hallitus

Keravan Yrittäjien hallitus

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.