Kotkan Yrittäjien puheenjohtajan palsta
5.9.2021
Johan Bardy

Hyvää valtakunnallista Yrittäjän Päivää!

Valtakunnallista Yrittäjän päivää vietetään tänään 5.9. Yrittäjä on päivänsä ansainnut. Yrittäjän päivää on vietetty Suomessa 1990-luvulta lähtien.Päivän vietto on laajentunut valtakunnalliseksi tapahtumaksi ja kansalliseksi juhlapäiväksi.Päivä on myös merkitty Helsingin Yliopiston almanakkaan. Yrittäjän Päivä -säätiö kantaavetovastuun tämän vuoden päätapahtumasta Helsingin Kiasmassa järjestettävässätilaisuudessa. Päivän teemana Yrittäjyys ja kulttuuri. Yrittäjän Päivä -säätiön taustavoiminatoimivat laajasti Suomen elinkeinoelämää ja yrittäjätahoja. Lue lisää aiheesta: https://yrittajanpaiva.fi/

Yrittäjäjuhlia tulee viettää asianmukaisella tavalla silloin, kun sen aika on.

Syksy ja koulut ovat alkaneet eikä koronasta tahdo oikein päästä eroon. Rokotustahti on lisääntynyt ja kolmaskin rokotuskierros taitaa olla ennen pitkää käsillä.Yhteiskuntaamme, yrittäjiä ja erityisesti mm. tapahtuma-alaa rasittaa nykytilanne, johontoivomme valoa tunnelin päähän. Neljäs rahoituskierros on jo käynnissä ja tukikausi on tälläkertaa 1.3.- 31.5.2021. Kustannustuki on haettavissa 30.9.2021 klo 16.15.
Aiheesta lisää: https://www.valtiokonttori.fi/

Kotkan Yrittäjät, yhdistyksemme eri työryhmät ja koko yrittäjäjärjestön edunvalvontatyö onjatkuvasti käynnissä. Kaupungin suuntaankin on kokouksissamme viestitetty kaupunginpalvelulupausten, hankintojen ja kaupungin päätösten yrittäjävaikutusten huomioonottamisen tärkeydestä sekä alueemme yrityksille toimintaedellytysten ja niiden jatkuvuudenturvaamisessa.

Johan Bardy