Kotkan Yrittäjät

Tervetuloa Kotkan Yrittäjien sivuille!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

1978 perustetussa Kotkan Yrittäjät ry:ssä on yli 500 jäsentä.

1978 perustetussa Kotkan Yrittäjät ry:ssä on yli 500 jäsentä.

Toimintamme on paikallista edunvalvontaa sekä yrittäjien verkottumista ja yhteistoimintaa niin työn kuin vapaa-ajankin merkeissä.

Aluejärjestömme Kymen Yrittäjät ry, jonka varsinaisia jäseniä ovat kaikki paikallisyhdistykset Kymenlaakson kunnista, järjestää tilaisuuksia ja tarjoaa palveluja myös suoraan meille Kotkan Yrittäjille. Alueellinen edunvalvonta on tietysti toiminnan kantava ajatus. Kymen Yrittäjien toiminnan piirissä on noin 2200 yrittäjää. Kuulumme Suomen Yrittäjiin aluejärjestömme kautta. Suomen Yrittäjät ry:n toiminnan painopiste on valtakunnallinen edunvalvonta. Lisäksi Suomen Yrittäjät tarjoavat mm. valtakunnallisia jäsenetuja ja asiantuntijapalveluja suoraan Kotkan yrittäjien jäsenille.

Yhdistys toimii Kotkan alueella parantaen yrittäjien ja pienten- ja keskisuurten yritysten toimintaedellytyksiä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Kotkan Yrittäjät pitää tiivistä yhteyttä Kotkan kaupungin johtoon ja eri toimielimiin sekä tekee yhteistyötä mm. Cursor Oy:n ja sen tytäryhtiöiden ja talousalueen muiden yrittäjäyhdistysten kanssa.

Suomen Yrittäjien neuvontapalvelu tarjoaa lähes 100 asiantuntijan verkoston käyttöösi, lisäksi käytössäsi ovat aluejärjestön tarjoamat neuvontapalvelut.

Tule mukaan Kotkan Yrittäjiin. Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän merkitystä meillä on!


Jäsenyritykset yhteystietoineen julkaistaan Suomen Yrittäjien Synergiassa. Näkyvyyden saavat ne yritykset, jotka ovat antaneet suostumuksen tietojen näkymiseen internetissä.

Puuttuuko oman yrityksesi tiedot? Voit muokata yrityksesi tietoja kirjautumalla Synergian Yrityshakuun.
Jäsenyritykset >

Puheenjohtajan palsta

Kotkan Yrittäjien uutisia

3.10.2021 Uutinen

Yrittäjäristin timanttiristi Lasse Talsille

Suomen Yrittäjät on myöntänyt Lasse Talsille (Talco Lasse Talsi Ky) yrittäjäristin timanttiristin 30 vuoden yrittäjätoiminnasta. Kotkan Yrittäjät onnittelee lämpimästi. Kuvassa Lasse Talsi, Aleksi Talsi ja…

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.