Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

18.6.2019 klo 14:53
Tiedote

Yrittäjät SuomiAreenalla: Vapaus ja vastuu – kohti parempaa bisnestä!

– Ilmastonmuutos on aikamme suurimpia uhkia. Meidän kaikkien pitää muuttaa toimintaamme, jotta saamme ilmastonmuutosta torjutuksi, Suomen Yrittäjien viestintäjohtaja Taru Jussila sanoo. Yrittäjät tuo aiheen SuomiAreenalle.

Suomen Yrittäjät on jälleen mukana Suomen suurimmassa yhteiskunnallisessa keskustelutapahtumassa SuomiAreenassa Porissa heinäkuussa.

– Miten pienyrittäjä voi taistella ilmastonmuutosta vastaan? Kuinka tärkeä rooli vastuullisuudella on yrittäjän arjessa? Näistä keskustelemme SuomiAreenalla, Jussila kertoo.

Suomen Yrittäjät ja Yritysvastuuverkosto FIBS järjestävät perjantaina 19.7. kello 11.30 Eetunaukion lavalla keskustelun ”Vapaus ja vastuu – kohti parempaa bisnestä! Ilmasto ja vastuullisuus yrittäjän arjessa.”

Omia näkökulmiaan aiheeseen tuovat Suomen Yrittäjien puheenjohtaja, yrittäjä Jyrki Mäkynen Oy HM Profiili Ab:sta, toimitusjohtaja Elina Koivumäki Lexperience Oy:stä, ammattipelaaja ja yrittäjä Rosie River eli Roosa Puonti River Network Oy:sta, tubettaja ja räppäri, yrittäjä Seksikäs Suklaa eli Luyeye Konssi Lähiömedia Ay:stä ja päällikkö Helena Kekki Yritysvastuuverkosto FIBSistä.

Keskustelun juontaa Taru Jussila.

Yrittäjä kertoo tulevaisuuden työstä

Siivousalaa uudistanut yrittäjä Jenni Parpala keskustelee siitä, millaista on tulevaisuuden työ. Parpala on Nuorten Yrittäjien verkoston johtoryhmän jäsen.

OP:n järjestämässä tilaisuudessa keskustellaan siitä, miten kuka tahansa voi tehdä työstään merkityksellisemmän ja kehittyä ja kuinka työpaikan joukkuepeliä rakennetaan. Keskustelu käydään keskiviikkona 17.7. kello 11.30 kauppakeskus BEPOPissa.

Ainako mun pitää oppia?

Millainen on tulevaisuuden työelämä, millaisia tietoja ja taitoja se meiltä vaatii ja miten koulutus uudistuu? Ratkaisu ei ole yhden toimijan käsissä, ja haasteita on uskallettava katsoa yllättävinkin kokoonpanoin.

Suomen Yrittäjien digi- ja koulutusasioiden päällikkö Joonas Mikkilä tuo aiheeseen yrittäjänäkökulmaa Turun yliopiston, Kansallinen koulutuksen arviointikeskuksen ja Kansalaisopistojen liiton SuomiAreena-keskustelussa. Asiaa lähestytään varhaiskasvatuksen, yliopistokoulutuksen, kansalaisopistojen kuin työelämän näkökulmasta.

Ainako mun pitää oppia? -keskustelu järjestetään keskiviikkona 17.7. kello 13 Porin Puuvillassa

SuomiAreena järjestetään Porissa 15.–19.7.2019. Yhteensä SuomiAreenalla on 200 tilaisuutta ja tuhat puhujaa. Tapahtumasta vastaavat Mediahub ja Porin kaupunki.