Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät tukee alueellisella toiminnallaan Suomen Yrittäjien tavoitteita ja huomioi omassa toiminnassaan maakunnassa toimivien jäsenyritysten tarpeet. Haluamme parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita alueellamme. Sivuiltamme löydät tietoa, apua ja vinkkejä yrittäjän arkeen.

Yrittäjä, olemme apunasi – älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät on osa valtakunnallista yrittäjäjärjestöä

Suomen Yrittäjät ry on Suomen suurin elinkeinoelämän järjestö ja toiseksi suurin työnantajajärjestö. Se toimii paikallisesti, maakunnallisesti ja valtakunnallisesti. Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry on Suomen Yrittäjien aluejärjestö. Tuemme toiminnallamme valtakunnallista organisaatiota ja huomioimme omassa toiminnassamme maakunnassa toimivien jäsenyritysten tarpeet. 

Suomen Yrittäjien jäsenmäärä on yli 115 000. Etelä-Pohjanmaan Yrittäjissä on noin 5000 jäsentä paikallisyhdistyksiemme kautta.

Yrittäjäjärjestö toimii kolmella tasolla. Jäsenyys syntyy paikallisen yrittäjäyhdistyksen ja yrityksen välille.
Paikallisyhdistykset muodostavat aluejärjestön, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry ja muut aluejärjestöt muodostavat Suomen Yrittäjät ry:n.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät – yrittäjyyden puolesta

Jäsenenämme voit osallistua paikalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen toimintaan ja vaikuttamiseen. Saat merkittäviä palveluita toimintasi tueksi, kattavan informaation, rahanarvoisia jäsenetuja ja laajan koulutustarjonnan. Yrittäjien lakineuvontapalvelu tarjoaa maksutonta neuvontaa jäsenelle. Kysy esimerkiksi työlainsäädännöstä, verotuksesta tai muusta yritystoimintaasi liittyvästä. Me autamme.

Tämä järjestö toimii aktiivisesti yrittäjien hyväksi. Yrittäjät luovat uutta ja pitävät Suomen pyörät pyörimässä. Se vaatii kovaa työtä – yrittämistä.

Yrittäjän apuna – niin myötä- kuin vastoinkäymisissä

Yrittäjäjärjestösi on myös aito tukiverkosto kun tarvitset vertaistukea muilta yrittäjiltä yrittäjäpolullasi. Huolehdimme yrittäjien jaksamisesta, tarjoamme apua julkisten hankintojen kanssa, yrityskummeja kulkemaan rinnalla ja nuorten yrittäjien toimintaa nuorille ja kasvuyrittäjille. Yrittäjät ovat tottuneet pärjäämään omillaan, mutta kyllä jokainen joskus apua, tukea ja verkostoja tarvitsee.

Yrittäjä, tervetuloa mukaan toimintaan!

Mies seisoo rappusilla

Tämä on Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjiin kuuluu
0
paikallisyhdistystä
Meillä on noin
0
jäsentä
Alueellamme yrittäjien hyväksi toimii noin
0
luottamushenkilöä

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät vaikuttaa ja toimii edunvalvojana yrittäjyyden hyväksi

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät tekee parhaansa turvatakseen yrittäjän toiminnan olosuhteita. Vaikutamme niihin olosuhteisiin, joihin yksittäisen yrittäjän on mahdotonta vaikuttaa. Katsomme vaikuttamistyössä kauaskantoisesti ja viemme pitkän aikavälin tavoitteita strategiamme mukaisesti eteenpäin. Olemme yhteisvoimin rakentamassa yrittäjyydelle parempia toimintaolosuhteita kaikkina aikoina. Aluejärjestönä viemme yrittäjäkentän näkemyksiä edunvalvonnasta vahvasti ja määrätietoisesti eteenpäin; parannamme pohjalaisten yrittäjien sekä pienten ja keskisuurten yritysten asemaa ja kannattavan toiminnan edellytyksiä. Tämä järjestö on jäsenyrittäjiään varten.

Käytännössä vaikuttaminen tarkoittaa osallistumista alueemme kehitystä koskeviin työryhmiin ja yrittäjyyttä tukeviin hankkeisiin, lausuntojen ja kannanottojen tekemistä ja tarvittavien kehitysprosessien käynnistämistä. Vastaavasti toimimme jäsentemme äänitorvena aluepäättäjien suuntaan. Paikallisyhdistyksen luottamushenkilöt tekevät vaikuttamistyötä paikallisella tasolla.