Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Yrityskummit

Yrittäjänä saat yrityskummilta apua ja tukea yrityksesi ja sen ympäristön tarjoamien mahdollisuuksien hahmottamisessa. Voitte yhdessä analysoida yrityksesi toimintavaihtoehdot ja asettaa niiden pohjalta kehitystavoitteet. Yrityskummi on yrittäjän luotettava keskustelukumppani ja sparraaja ideoiden kehittelyssä ja niiden viemiseksi eteenpäin.

Yrityskummit on valtakunnallinen henkilöverkosto, joka koostuu kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja ne etenevät omien tarpeidesi ja edellytystesi mukaan. Teet kuitenkin itse päätökset ja vastaat niiden toteuttamisesta.

Kenelle tarkoitettu?
Yrityskummia voi hakea kuka tahansa mikro- tai pienyrityksen yrittäjä, joka toimii Suomessa. Yrityskummitoiminta on maksutonta ja avointa kaikille, eli se ei ole sidottu esimerkiksi minkään järjestön jäsenyyteen.

Mistä lisätietoa?
Yrityskummitoiminnasta voit tiedustella Hämeen Yrittäjien neuvontapuhelimesta 010 2290 390. Hämeen Yrittäjät toimii Kanta-Hämeen Yrityskummien tukikohtana.

Aluekoordinaattori