Yrittäjän talous- ja kriisiapu

Taloushuolet herättävät monenlaisia kysymyksiä, reaktioita ja tunteita. Älä jää ajatuksiesi ja haasteidesi kanssa yksin, vaan ota asiantuntijoihin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Apua löytyy niin taloudellisiin, kuin henkisiin huoliin.

Yrittäjien Talousapu-numero

Yrittäjien Talousapu-numero

Yrittäjien Talousapu-numero on osa valtakunnallista talous- ja maksuvaikeuksissa olevien mikro- ja pk-yritysten auttamiseksi luotua Early Warning toiminta- ja palvelumallia. Numeroon soittamalla yrittäjä saa apua taloushuolien iskiessä. Puhelun aikana käydään läpi yrittäjän tilanne ja hänet ohjeistetaan tarvittaviin jatkotoimenpiteisiin.

Suomen Vertaisyrittäjät

Suomen Vertaisyrittäjät

Yhdistyksen tavoitteena on saada konkurssin kohdanneet henkilöt takaisin työkykyiseksi työelämään. Toiminnan tarkoituksena kehittää toimintatapoja ja -malleja kriisissä olevien henkilöiden auttamiseksi niin, että vertaistuki ja siihen liittyvien palveluiden tavoitettavuus olisi helposti saatavilla ja tavoitettavissa.

Vertaispuhelin palvelee maanantaisin klo 17.00-20.00, tiistaisin klo 17.00-20.00 ja perjantaisin klo 17.00-20.00, p. 045 250 3366.

Kaikki koronasta yrittäjälle

Kaikki koronasta yrittäjälle

Suomen Yrittäjien Kaikki koronasta yrittäjälle -sivustolta löydät koronaan liittyviä ohjeita työnantajalle, tuoreita uutisia, usein kysyttyjä kysymyksiä, tietoa rahoituksesta ja tuista sekä linkit tärkeinpiin palveluihin.

Suomen Yrittäjien neuvontapuhelin

Suomen Yrittäjien neuvontapuhelin

Yrittäjien maksuton juridinen puhelinneuvonta antaa monipuolista opastusta ja neuvontaa yritystoiminnassa. Suomen Yrittäjien omien asiantuntijoiden lisäksi käytössäsi on lähes sata ulkoisen neuvontaringin asiantuntijaa. Varaudu kertomaan jäsennumerosi, puhelun yhteydessä.

Neuvontapalvelu toimii arkisin klo 8–18 numerossa 09 229 222.

Mieli ry

Mieli ry

Kriisi herättää monenlaisia kysymyksiä, reaktioita ja tunteita. Jos huoli sumentaa näkökenttää tai mieli menee ylikierroksille, älä jää ajatuksien kanssa yksin. Apua on tarjolla. Keskustelut kriisityöntekijöiden kanssa ovat nimettömiä, luottamuksellisia ja maksuttomia. Ole yhteydessä matalalla kynnyksellä.
Kriisipuhelin – keskusteluapua numerossa 09 2525 0111. Kriisipuhelin päivystää 24 tuntia vuorokaudessa numerossa 09 2525 0111.

Kriisikeskus Mobile

Kriisikeskus Mobile

Kriisikeskus Mobilen kriisityön toiminta-alue on Keski-Suomi. Kriisikeskusta ylläpitää Jyväskylän seudun mielenterveysseura ry. Ammattitaitoista apua kriisiin 24h p. 044 7888 470