Edut ja palvelut

Jäsenedut ja -palvelut

Neuvontapalvelut

Yrittäjien jäsenenä saat maksutonta neuvontapalvelua paikallisesti. Paikallinen puhelinneuvontapalvelu koostuu Lapissa toimivista asiantuntijayrityksistä.

Muut jäsenedut

Yrittäjien jäsenille on tarjolla etuja niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Tutustu rahanarvoisiin etuihin!

Tietopankki on yrittäjän ystävä

Yrittäjien tietopankista löydät oppaita ja vinkkejä yritystoimintaan, kuten tietoa yritystoiminnan sopimuksista ja oikeuksista, verotuksesta ja toiminnan kehittämisestä. Tutustu tietopankkiin ja maksuttomiin koulutuksiin!

Yrityshakemisto

Kaikki Yrittäjäjärjestön jäsenyritykset julkaistaan Suomen Yrittäjien Yrityshaussa, Yrityshakemistossa. Näkyvyyden saavat ne yritykset, jotka ovat antaneet suostumuksen tietojen näkymiseen internetissä. Yrityshakemisto on Suomen Yrittäjien tuottama ja ylläpitämä palvelu. Palvelun sisältö perustuu Yrittäjäjärjestön jäsenrekisteriin.

Puuttuvatko yrityksesi tiedot Yrityshakemistosta? Voit muokata yrityksesi tietoja kirjautumalla sisään jäsensivustolle.

Maksuttomat palvelut kaikille yrittäjille

Omistajanvaihdos

Lapin omistajanvaihdoskoordinaattorihanke tuottaa neuvontaa omistajanvaihdosta ja sukupolvenvaihdosta suunnitteleville yrittäjille ja yrityksille.

Yrittäjän talousapu

Yrittäjän talousapu on maksuton yrittäjille suunnattu palvelu, joka tarjoaa matalan kynnyksen luottamuksellista ja asiantuntevaa neuvontaa yrityksen talous- ja maksuvaikeuksissa.

Hankintaneuvonta

Hankintaneuvonta edistää pienyritysten osallistumista julkisiin hankintoihin. Se luo toimintamallit ja välineet, joiden avulla pienyritykset voivat tarjota tuotteitaan ja palveluitaan julkiselle sektorille joko yksin tai verkostoitumalla muiden yrittäjien kanssa. Neuvonta on yrittäjille ja julkisille hankintayksiköille maksutonta.