Edut ja palvelut

Edut ja palvelut jäsenille

Neuvontapalvelut

Yrittäjien jäsenenä saat maksutonta neuvontapalvelua paikallisesti. Paikallinen puhelinneuvontapalvelu koostuu Lapissa toimivista asiantuntijayrityksistä.

Jäsenedut

Yrittäjien jäsenille on tarjolla etuja niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Tutustu rahanarvoisiin etuihin!

Palvelut kaikille yrittäjille

Omistajanvaihdos

Lapin omistajanvaihdoskoordinaattorihanke tuottaa neuvontaa omistajanvaihdosta ja sukupolvenvaihdosta suunnitteleville yrittäjille ja yrityksille.

Hankintaneuvonta ja Yrittäjän talousapu

Lapin Yrittäjät tarjoaa maksutonta hankintaneuvontaa. Yrittäjän talousapu on maksuton yrittäjille suunnattu palvelu, joka tarjoaa neuvontaa yrityksen taloushuolissa.

Julkaisut

Teemme yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa esimerkiksi opinnäytetöiden parissa. Julkaisemme kuukausittain uutiskirjeen, johon kokoamme tärkeimmät uutiset ja tapahtumat.

Kunnat ja yrittäjyys

Tällä sivulla tarjoamme työkaluja ja materiaaleja, joiden avulla kunnan ja yritysten yhteistyötä on mahdollista viedä eteenpäin ja parantaa. Tervetuloa mukaan varmistamaan lappilaisten yritysten ja kuntien menestyminen yhdessä!

Muut edut ja palvelut

Tietopankki on yrittäjän ystävä

Yrittäjien tietopankista löydät oppaita ja vinkkejä yritystoimintaan, kuten tietoa yritystoiminnan sopimuksista ja oikeuksista, verotuksesta ja toiminnan kehittämisestä. Tutustu tietopankkiin ja maksuttomiin koulutuksiin!

Yrityshakemisto

Kaikki Yrittäjäjärjestön jäsenyritykset julkaistaan Suomen Yrittäjien Yrityshaussa, Yrityshakemistossa. Näkyvyyden saavat ne yritykset, jotka ovat antaneet suostumuksen tietojen näkymiseen internetissä. Yrityshakemisto on Suomen Yrittäjien tuottama ja ylläpitämä palvelu. Palvelun sisältö perustuu Yrittäjäjärjestön jäsenrekisteriin.

Puuttuvatko sinun yrityksesi tiedot Yrityshakemistosta? Voit muokata yrityksesi tietoja kirjautumalla sisään jäsensivustolle

Yrittäjän talousapu 02 950 248 80

Lapin Yrittäjät tekee yhteistyötä valtakunnallisen Yrittäjän talousavun kanssa. Palvelu ohjaa talous- ja maksuvaikeuksissa olevia pk-yrityksiä ja yrittäjiä niin velkajärjestelyissä, yrityssaneerauksissa kuin yritystoiminnan mahdollisessa lopettamisessa. 

Yrittäjän talousavun puhelinnumero on 02950 24880, ja se palvelee arkisin klo 9-16. Neuvonta on soittajalle maksutonta.

Ohjeet jäsenetujen hyödyntämiseen löydät jäsenpalvelusta. Palvelussa voit muokata jäsentietojasi ja lisätä yrityksesi tiedot Yrityshakemistoon.
Kirjaudu jäsenpalveluun