Edut ja palvelut

Neuvontapalvelut

Yrittäjien jäsenenä saat maksutonta neuvontapalvelua paikallisesti. Paikallinen puhelinneuvontapalvelu koostuu Lapissa toimivista asiantuntijayrityksistä.

Muut jäsenedut

Yrittäjien jäsenille on tarjolla etuja niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Tutustu rahanarvoisiin etuihin!

Tietopankki on yrittäjän ystävä

Yrittäjien tietopankista löydät oppaita ja vinkkejä yritystoimintaan, kuten tietoa yritystoiminnan sopimuksista ja oikeuksista, verotuksesta ja toiminnan kehittämisestä. Tutustu tietopankkiin ja maksuttomiin koulutuksiin!

Maksuttomat palvelut kaikille yrittäjille

Omistajanvaihdos

Lapin omistajanvaihdoskoordinaattorihanke tuottaa neuvontaa omistajanvaihdosta ja sukupolvenvaihdosta suunnitteleville yrittäjille ja yrityksille.

Hankintaneuvonta

Lapin Yrittäjät tarjoaa maksutonta hankintaneuvontaa kaikille yrittäjille ja hankintoja toteuttaville tahoille.

Yrittäjän talousapu

Onko taloushuolia? Täältä löydät Yrittäjän talousavun neuvontanumeron Lapissa. Palvelu on maksuton.

Kunnat ja yrittäjyys

Tällä sivulla tarjoamme työkaluja ja materiaaleja, joiden avulla kunnan ja yritysten yhteistyötä on mahdollista viedä eteenpäin ja parantaa. Tervetuloa mukaan varmistamaan lappilaisten yritysten ja kuntien menestyminen yhdessä!

Yrityshakemisto

Kaikki Yrittäjäjärjestön jäsenyritykset julkaistaan Suomen Yrittäjien Yrityshaussa, Yrityshakemistossa. Näkyvyyden saavat ne yritykset, jotka ovat antaneet suostumuksen tietojen näkymiseen internetissä. Yrityshakemisto on Suomen Yrittäjien tuottama ja ylläpitämä palvelu. Palvelun sisältö perustuu Yrittäjäjärjestön jäsenrekisteriin.

Puuttuvatko yrityksesi tiedot Yrityshakemistosta? Voit muokata yrityksesi tietoja kirjautumalla sisään jäsensivustolle.