Aluejärjestön verkostot

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n perustoiminnan alle kuuluu usea alaverkosto toimikuntineen. Verkostojen tarjottamme yrittäjille kohdistetusti mieluisia palveluita, tilaisuuksia, vertaistukea sekä edistettyä verkostoitumista ja hyvinvointia.

Bisnesleidit on Pohjois-Karjalan Yrittäjien alla toimiva naisyrittäjäverkosto. Bisnesleidit järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia edistäen verkostoitumista, vertaistukea ja hyvinvointia. Tutustu Bisnesleideihin!

Yksinyrittäjien verkosto YY-sakki, jossa yksinyrittäjät ideoivat mm. toimintaa ja tapahtumia yksinyrittäjille. Tutustu Yy-sakkiin!

Suomen Yrittäjien alla toimiva nuorten yrittäjien ja yrittäjäksi suuntaavien nuorten verkosto. Toimintaan on tervetullut olipa sitten nuori yrittäjä, yrittäjäksi suuntaava opiskelija tai yrittäjyydestä kiinnostunut.Tutustu Nuoriin Yrittäjiin!

Seniorijäsenet ovat järjestölle suuri voimavara. Heillä on paljon arvokasta kokemusta ja tietoa yrittäjyydestä siirrettäväksi nuorelle yrittäjäpolvelle. Tutustu seniorijäsenyyteen!