Jäsenhaku

Etsi paikallinen yritys Suomen Yrittäjien jäsenyrityksistä ja rekisteröidy Synergia-palveluun y-tunnuksellasi ja jäsennumerollasi!

Synergia-yrityshausta voit etsiä yritystä sen sijainnin tai toimialan mukaan. Palvelussa on niiden Suomen Yrittäjien jäsenyritysten tiedot, jotka ovat antaneet luvan tietojen julkaisuun.

Yrityshaku tarjoaa arvokkaat kontaktit yritysten väliseen liiketoimintaan, kuluttajille sekä julkishallinnolle. Yrityshausta löytyvät yritykset ovat Suomen Yrittäjien jäseniä.


Yrittäjä, haluaisitko yrityksesi näkyvän palvelussa?

Omien ilmoitusten jättäminen ja blogien kirjoittaminen on mahdollista Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille. Suomen Yrittäjien jäsenenä saat maksuttoman näkyvyyden Yrityshaussa ja saat käyttöösi muut Synergian ominaisuudet.

Synergiaan voivat rekisteröityä vain Suomen Yrittäjien jäsenet. Rekisteröityminen tapahtuu jäsennumerolla ja y-tunnuksella. Jäsennumeron löydät jäsenkortista, Yrittäjäsanomien osoitekentästä tai laskusta. Jäsennumeroasi voit tiedustella myös aluejärjestöstäsi tai sähköpostilla osoitteesta: jasenpalvelu@yrittajat.fi.

Sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksesi. Salasanan voit muodostaa itse.

Rekisteröitymiseen käytettävä sähköpostiosoite tulee jäsenrekisteritiedoista. Mikäli haluat muuttaa rekisterissä olevaa sähköpostia päivitä tiedot ensin Jäsenpalvelussa.