Nuoret Yrittäjät Savo

Aloittavien ja Nuorten Yrittäjien liiketoiminnan boostaaja

Nuoret Yrittäjät Savo on verkosto pohjoissavolaisille nuorille ja aloittaneille yrittäjille, jotka ovat myös Yrittäjäjärjestön jäseniä.

Nuorten Yrittäjien tapahtumia

Yhteystiedot Savon Nuoret Yrittäjät

Laura Lampinen

Kuopion Yrittäjät ry
Lampi Design
p. 041 314 0047
info@lampidesign.com

Nuoren Yrittäjän tietopankki

Keräämme alle hyödyllistä tietoa ja kontakteja, koskien yrityksen perustamista ja sen alkutaipaletta.

Starttiraha on aloittavalle yrittäjälle tarkoitettu tuki, joka auttaa sinua pärjäämään taloudellisesti käynnistäessäsi yritystoimintaasi.

Starttirahaa on mahdollista saada yritystoiminnan ensimmäisille 6–12 kuukaudelle ja se on veronalaista tuloa.

Starttirahan suuruus on 34,50 e / päivä vuonna 2022. Starttiraha on hyvä apu alkuun, mutta se ei ole suuri ja sitä saa vain rajallisen ajan. Starttiraha on tarkoitettu turvaamaan yrittäjän toimeentulo toiminnan käynnistämisen aikana.

Lue lisää starttirahan hakemisesta

Yrityskummit mentoroivat ja sparraavat Pohjois-Savossa toimivia pienyrityksiä ja auttavat esimerkiksi yritysten kehittämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Yrityskummia voivat hakea minkä tahansa toimialan yritykset, joilla on takana vähintään yksi tilikausi.

Kummien tarjoama mentorointiapu on yrittäjälle maksutonta.

Ota yhteyttä Pohjois-Savon Yrityskummeihin

Mentorisi.fi on jäsenyrittäjillemme suunnattu palvelu, jossa yrittäjä voi etsiä itselleen mentoria auttamaan oman yritystoimintansa sparaamiseen.

Palvelun tavoitteena on tarjota yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville alusta, joilta voi helposti löytää mentorin sparraamaan tietyllä osaamisalueella. Tavoitteena on edistää mentoroitavan työuran hallintaa sekä ammatillista ja henkistä kasvua. .

Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta