Savon Yrittäjien viestintä

Viestintä

Yrittäjien jäsenenä saat ajankohtaista tietoa yritystoimintaan liittyvissä asioissa. Jäsenyrittäjät saavat mm. uutiskirjeitä, jotka pitävät ajantasalla yritystoimintaan liittyvistä muutoksista, tapahtumista ja palveluista. Toimitamme myös Savon YrittäjäSanomat lehteä, joka julkaistaan maakunnan laajalevikkisimmän sanomalehden – Savon Sanomien yhteydessä neljä kertaa vuodessa.

Savon Yrittäjien näkyvyyspaketit – 2022

Yrittäjä, nappaa yrityksellesi ja palveluillesi näkyvyyttä Savon Yrittäjien medioissa.

Savon Yrittäjien omilla some- ja printtikanavilla tavoitat Pohjois-Savon yritykset, yhteistyökumppanit ja elinkeinoelämän vaikuttajat. Me osaamme yrittäjyyden – parannamme yrittäjän arkea.

Savon YrittäjäSanomat

Savon Yrittäjät ja Savon Media Oy julkaisevat yhteistyössä Savon YrittäjäSanomat -lehteä, jonka levikki on 63000 ja on luettavissa myös diginä. Lehti tarjoaa yrityksellesi erinomaisesti kohdentavan markkinointialustan, kun haluat näkyä toisille yrittäjille ja päättäjille juuri siellä, missä kuumimmat ja ajankohtaisimmat yrittäjyyteen liittyvät asiat nostetaan näkyvästi esille.

Tarjoamme jäsenyrittäjille huikean 15% jäsenedun Savon Median mediahinnastosta. Ilmoitusmyynti: Savon Media Oy,
p. (017) 303 600, mainos.savonmedia@media.fi

Savon Yrittäjien nettisivut

Haetuin ja tärkein sivumme, jossa Savon Yrittäjien yhteystiedot, palvelut, tapahtumat ja ajankohtaiset asiat. Sivuillamme on linkitykset Savon Yrittäjien sosiaaliseen mediaan, Suomen Yrittäjien www-sivuille ja moneen muuhun paikkaan. Varaa banneripaikka joko kuukausi- tai vuosisopimuksella.

Nainen sohvalla

Savon Yrittäjien uutiskirje

Savon Yrittäjillä on yli 3300 yritysjäsentä, joille lähetämme säännöllisesti (11 kertaa / vuosi) kattavan uutiskirjeen jäsenpalveluna. Uutiskirjeemme on luotettava ja ajankohtainen. Se luetaan ja hyödynnetään. Uutiskirjeeseen voi ostaa joko mainosbannerin tai sisältöjutun. Autamme molempien vaihtoehtojen viimeistelyssä.

Facebook ja Instagram

Facebook-sivuillamme kohtaavat ihmiset ja ajankohtaiset aiheet. Keskimäärin kuukaudessa somejulkaisumme tavoittavat 15 000 ihmistä ja niihin sitoudutaan noin 4000 kertaa. Julkaisuista katsotuimpia ovat videot, mutta napakka hyvä viesti kuvineen toimii edelleen hyvin. Autamme sinua sosiaalisen median näkyvyyden suunnittelussa.

Lataa Savon Yrittäjien mediakortti

Emilia Honkanen
viestintä- ja markkinointikoordinaattori

Ota yhteyttä

Autamme sinua saamaan viestisi näkyväksi.

emilia.honkanen@yrittajat.fi
puh. 050 564 3824

Avaa pop-up -ikkuna