Toimintamme Uudellamaalla

Ajamme yrittäjien asioita, kuten ripeää kaavoitusta, yksinkertaisempaa yritystoiminnan sääntelyä ja paikallista sopimista niin valtakunnallisella, alueellisella kuin paikallisella tasolla.

Pienissä kaupungeissa ja maalla pääkaupunkiseudun kupeessa moni asia sujuu mukavammin: täältä löytyy niin hyvät kulkuyhteydet ja parkkipaikat, edullisemmat tilat kuin osaavat ihmiset. Nämä takaavat hedelmällisen maaperän yritystemme toiminnalle. Meitä onkin jo liki 8000 lukuisilta eri aloilta yli 20 kunnassa ja meistä 900 on ruotsinkielisiä. Jäsenyrittäjämme kuuluvat virallisesti paikallisyhdistyksiimme, mutta saavat samalla koko Yrittäjät-ketjun palvelut ja edut.

Uudenmaan Yrittäjien toimisto palvelee jäsenyhdistyksiään ja järjestää palveluja ja toimintaa Hangosta Hyvinkään kautta Loviisaan ulottuvilla alueella.

Haluatko aktiivisemmin mukaan toimintaan? Kaikki alkaa paikallisyhdistyksistä. Lähde mukaan tilaisuuksiin, tutustu toimintaan ja ihmisiin ja mieti, mitä sinä haluaisit tehdä. Paikallisyhdistykset valitsevat hallituksensa syksyisin. Kysy rohkeasti, olisiko siellä tilaa!

Uudenmaan Yrittäjät on yhteisöllinen edelläkävijä ja ylpeä yrittäjistään – tervetuloa joukkoon!