Maakuntavaikuttaminen

Vahva alueellinen vaikuttaja

Varsinais-Suomen Yrittäjät on maakunnan suurin, yli 7500 jäsenyrityksen ja 33 paikallisyhdistyksen aluejärjestö. Ylivoimainen vahvuutemme on paikallinen ja alueellinen edustavuus.

Näin vaikutamme

Varsinais-Suomen Yrittäjät on maakunnan suurin, yli 7500 jäsenyrityksen ja 33 paikallisyhdistyksen aluejärjestö. Ylivoimainen vahvuutemme on paikallinen ja alueellinen edustavuus. Maantieteellinen kattavuus, edustavuus eri toimialoilla sekä ennen kaikkea sadat järjestön luottamushenkilöt mahdollistavat verkoston, joka vaikuttaa kaikkien yrittäjien puolesta.

Varsinais-Suomen Yrittäjien jäseniä on mukana ympäri maakunnan useissa aluekehitystyötä tekevien organisaatioiden hallinnossa, kuten kuntien valtuustoissa, kuntayhtymissä, maakuntaliitossa ja maakunnan yhteistyöryhmissä ja sen jaoistoissa, sekä erilaisten kehittämishankkeiden ohjausryhmissä.

Tavoitteitamme

  • Maan parhaat yrittämisen olosuhteet ovat Varsinais-Suomessa.
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät on maakunnan uskottavin ja vaikuttavin edunvalvontaorganisaatio. 
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät on maakunnan paras asiantuntija, kun kyseessä on yrittäjyys. Kun yrittäjyydestä keskustellaan, meiltä kysytään.  
  • Varsinais-Suomi on Kuntabarometrissä valtakunnan kärjessä. Kuntabarometrin jokaisessa kokoluokassa on maakuntamme kuntia kärjessä.
  • Yrittäjillä on tasapuoliset ja toimivat palvelut ympäri maakunnan. Yrityspalveluiden palvelupolku toimii koko maakunnassa kattaen yrityksen koko elinkaaren tarpeet kaikissa kunnissa. 

Uutisia vaikuttamisestamme

24.1.2022 Uutinen

Varsinais-Suomen aluevaltuustoon 17 yrittäjävaltuutettua

Varsinais-Suomen hyvinvointialueella on tulevaisuudessa merkittävä yrittäjäedustus. Alueen 79 valtuutetuista 21,5 prosenttia on yrittäjätaustaisia.

Lisätietoja vaikuttamistyöstämme

Hanna Munter

toimitusjohtaja
Egentliga Finlands Företagare

Jutta Wirén

elinkeinoasioiden päällikkö
Varsinais-Suomen Yrittäjät