Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Osaamispalvelut

Yrittäjä, kehitä osaamistasi!

Me Varsinais-Suomen Yrittäjissä haluamme viitoittaa tietä kohti osaamisesta ja yrittäjyydestä kasvavaa Suomea. Vain näin voimme varmistaa, että maamme menestystarina jatkuu vielä seuraavakin satavuotiskauden ja sen yli.

Apunasi aluejärjestöstä

Johanna Vainio

koulutus- ja osaamisasioiden päällikkö
Varsinais-Suomen Yrittäjät

Jäsenetusi

Turun ammattikorkeakoulun lyhytkoulutukset

Käytännön huippuosaajat tulevat Turun ammattikorkeakoulusta. Kääritään yhdessä hihat ja kehitetään organisaatiosi osaamista. Jäsenyritykset saavat 10 prosentin alennuksen lyhytkoulutuksista (kesto max. 3 päivää).

Lue lisää jäsenedustasi

Turun Aikuiskoulutuskeskuksen lyhytkoulutukset

Jäsenyrityksille 20 %:n alennus lyhytkoulutuksista.

Neuvontapalvelut yrityksen henkilöstön ja koulutuksen kehittämiseen liittyvissä asioissa veloituksetta.

Lue lisää jäsenedustasi

Åbo Akademi Arbetsforum

Haluatko palkata vastavalmistuneen osaajan, harjoittelijan tai gradu- tai lopputyöntekijän? Oletko kiinnostunut tavoittamaan tulevaisuuden osaajat? Åbo Akademin Arbetsforumin kautta voit tarvittaessa tavoittaa kaikki korkeakouluopiskelijat Turun ja Vaasan seuduilla. Åbo Akademi tarjoaa VSY:n jäsenille 10% alennuksen kaikista Arbetsforumin maksullisista palveluista

Lue lisää jäsenedustasi

Turun yliopiston työelämäpalvelut

Turun yliopiston työelämäpalvelut tarjoaa yrityksille maksuttomia peruspalveluita sekä maksullisia lisäpalveluita. Varsinais-Suomen Yrittäjien jäsenyritykset saavat 10 % alennuksen kaikista Turun yliopiston työelämäpalveluiden maksullisista palveluista

Lue lisää jäsenedustasi

Ajankohtaisia koulutuksia ja valmennuksia

Koulutuskumppanuudet

Tekemällä tiivistä yhteistyötä koulutuskumppaneidemme kanssa edistämme alueemme yrittäjien osaamista ja hyvinvointia.

Lue lisää

Yrittäjyyskasvatus – YES-verkosto

Olemme mukana YES-verkostosta, joka on Suomen merkittävin yrittäjyyskasvatuksen kehittäjäverkosto. YES-verkosto edistää yrittäjyyskasvatuksen toteutumista vahvistamalla yrittäjämäistä toimintakulttuuria, valmentamalla opettajia, kehittämällä koulutusta ja rakentamalla koulu-yritysyhteistyötä. Olemme kumppani kunnille, koulutuksen järjestäjille, työelämälle ja muille yrittäjyyskasvatuksen kehittäjille.

Lue lisää

Varsinais-Suomen Ennakointiakatemia

Varsinais-Suomen Ennakointiakatemia tuottaa määrällistä (tilastot) ja laadullista ennakointitietoa (ennakointitulokset) alueellisen päätöksentekoprosessin tueksi. Painopiste on osaamisen ja koulutuksen keskipitkässä ja pitkän aikavälin näkökulmassa. Työskentelyssä painotetaan vuosittain vahvistettavia kokonaisuuksia, joissa on otettu huomioon alueen kehittämisen kannalta strategiset painopisteet ja toimialat.

Lue lisää