Palvelut

Hyödynnä Yrittäjien monipuoliset palvelut

Yrittäjien jäsenenä et jää koskaan yksin pohdintojesi kanssa. Yhdessä kumppaniverkostomme kanssa palvelemme sinua monipuolisesti ja luottamuksellisesti. Tutustu koko palveluvalikoimaan ja hyödynnä jäsenyytesi tuomat hyödyt!

Neuvontapalvelu

Jäsenille maksuttoman palvelun kautta saat ensivaiheen neuvontaa, vinkkejä ja sparrausta maakunnan parhailta asiantuntijoita.

Hankintaneuvonta

Varsinais-Suomessa hankintaneuvontaa antaa kokenut alan asiantuntija Jorma Saariketo. Ole rohkeasti yhteydessä!

Osaamispalvelut

Haluamme viitoittaa tietä kohti osaamisesta ja yrittäjyydestä kasvavaa Suomea. Vain näin voimme varmistaa, että maamme menestystarina jatkuu vielä seuraavakin satavuotiskauden ja sen yli. Tutustu koulutuskumppaneidemme tarjoamiin koulutuksiin sekä jäsenetuihin.

Kansainvälistymispalvelut

Aika laajentaa yrityksesi liiketoimintaa kansainvälisille markkinoille? Yhteistyössä kumppanimme WTC Turun kanssa kehitämme alueen yrittäjien valmiuksia kansainvälistyä ja viedä tuotteitaan sekä palveluitaan niin eurooppalaisille kuin globaaleille markkinoille.

Omistajanvaihdospalvelu

Varsinais-Suomen Yrittäjien Omistajanvaihdospalvelun tavoitteena on varmistaa yritystoiminnan jatkuvuus sekä tätä kautta edistää työllisyyttä ja alueen elinvoimaisuutta. Ovatko omistajanvaihdosasiat sinulle ja yrityksellesi ajankohtaisia? Etsitkö ostettavaa yritystä? Omistajanvaihdospalvelun koordinaattorina toimiva Jutta Wirén auttaa ja ohjaa oikeiden asiantuntijoiden pakeille.

Yrityskummit

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.

Suomen Yrittäjien lakineuvonta

Suomen Yrittäjien lakineuvonta palvelee jäsenyrittäjiämme aina arkisin klo 8.00-18.00 numerosta 09 229 222. Palvelu on jäsenille maksuton.

Yrittäjän tukiverkko

Yrittäjän tukiverkko on kaikille yrittäjille avoin matalan kynnyksen luottamuksellinen palvelu, jossa sinulla on mahdollisuus keskustella mieltäsi painavista asioista liittyivätpä ne sitten liiketoimintaan tai omaan vointiisi. Tukiverkko palvelee 24/7.