Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Omistajanvaihdospalvelu

Kun haluat apua yrityksesi/ elämäntyösi myymiseen

Mikä on yritykseni arvo? Mikä on oikea aika myydä? Mistä löydän yritystoiminnalleni jatkajan? Miten parannan yritykseni myyntikuntoa?

Apunasi aluejärjestöstä

Jutta Wirén

elinkeinoasioiden päällikkö
Varsinais-Suomen Yrittäjät

Jätä yhteydenottopyyntö

Varsinais-Suomen Yrittäjien Omistajanvaihdospalvelun tavoitteena on varmistaa yritystoiminnan jatkuvuus sekä tätä kautta edistää työllisyyttä ja alueen elinvoimaisuutta. Tavoitteen onnistumiseksi on saatava yritystään myyvä yrittäjä ja potentiaalinen ostaja löytämään toisensa oikeaan aikaan.

Omistajanvaihdospalvelu kokoaa yhteen maakunnan johtavat asiantuntijat muun muassa arvonmäärityksen, verotuksen, rahoituksen sekä juridiikan saralta.

Laajan kumppaniverkostomme kautta käytössäsi ovat kattavat asiantuntija- ja neuvontapalvelut.

Omistajanvaihdospalvelu tarjoaa:

  • luottamukselliset keskustelut ja eri vaihtoehtojen läpikäynnin
  • alkuvaiheen maksutonta neuvontaa
  • yhteydet laajaan kumppaniverkostoon
  • info- ja verkostoitumistilaisuudet

Palvelu on tarkoitettu kaikille maakunnan yrityksille.

Uutisia omistajanvaihdoksiin

13.6.2024 Uutinen

Onnea Marika Peltoniemelle uusiin tehtäviin | Yrittäjiä palveleva omistajanvaihdoshanke porskuttaa suunnitellusti eteenpäin

Pirkanmaan Yrittäjien omistajanvaihdoshankkeen koordinaattorina toiminut, Hyrian kansainvälisten asioiden koordinaattoriksi siirtynyt Marika Peltoniemi kiteyttää ajatuksiaan hankematkalta hankkeen verkkosivuilla.

#omistajanvaihdos

Firmakauppa on pienten yritysten omistajanvaihdoksiin erikoistunut ilmainen ja luotettava markkinointikanava. Palvelu on ratkaisu sinulle, joka olet etsimässä yrityksellesi jatkajaa tai sinulle sopivaa yritystä. Firmakauppa.fi on markkinapaikka mikroyrityksille, joiden hintapyyntö on alle 200.000 euroa.

Täältä kaupantekoon
#omistajanvaihdos

Yrityspörssi on verkossa toimiva kauppapaikka yrityksen myyjälle ja ostajalle. Voit jättää Yrityspörssiin ilmoituksen koska vain ja hallinnoida omia ilmoituksiasi helposti. Halutessasi voit jättää ilmoituksen täysin nimettömänä. Saat vastaukset omaan sähköpostiisi ja voit itse päättää miten asiassa etenet.

Täältä kaupantekoon