Nurmijärven Yrittäjien Blogi
19.6.2022

Jäsenesittely: Bowling Corner & Billiard

Nurmijärvellä pian yksivuotissyntäreitään viettää Bowling Corner & Billiard. Bowling Cornerissa voit viettää rentoa vapaa-aikaa yhdessä ystävien ja perheen kanssa pelaten monipuolisesti erilaisia pelejä ja nauttien virvokkeita ja naposteltavia. Nurmijärven Yrittäjien jäsen Hannu Borén kävi haastattelemassa Bowling Cornerin yrittäjää jäsenesittelyä varten.

Yrittäjät Katja ja Petri Mäntykoski avasivat Nurmijärven kirkonkylälle pitkään odotetun Bowling Corner & Billiard viihdekeskuksen 29.6.2021.

Yrittäjätaustaa molemmilla oli jo ennestään. Katja on toiminut yrittäjänä tapahtuma-alalla vuodesta 2012 ja Petri taas rakennusalalla vuosina 2014–2016.

Bowling Cornerin energinen yrittäjäpariskunta Katja ja Petri Mäntykoski.

Korona sotki molempien silloisia työkuvioita ja heillä oli ollut haaveena keilahallin perustaminen jo pidempään. Hetken mietittyään, että ”mitä sitä nyt voisi tehdä”, löytyi Nurmijärven kirkonkylältä hallille sopiva tila ja motivoituneet yrittäjät laittoivat tuumasta toimeen.

Hallin suunnittelusta vastasi täysin Katja. Katjan siskon apu oli lupakuvissa korvaamatonta ja perusteellinen remonttikin suoritettiin lähes täysin omin käsin. Bowling Corner voitti juuri kansainvälisessä keilahallien suunnittelukilpailussa ”The Best New International Hybrid Restaurant/Lounge – sarjan palkinnon.

Apuna oli pari kaveria (toivottavasti ovat kavereita vieläkin) sekä putki- ja sähkötöihin omat osaajansa. Muuten remontti sujui Petrin ammattitaidon turvin Katjan osallistuessa maalaustöihin ja lattian tekoon täysipäiväisesti.

Päivät venyivät parhaimmillaan 12 tuntisiksi remontin aikana, mutta yrittäjätaustaiset Petri ja Katja olivat tienneet mihin ryhtyvät. Vaikka päivät olivat pitkiä ja raskaita, niin oman tilan suunnittelu ja tekeminen juuri sellaiseksi kuin he sen olivat halunneet toi suuria ilon ja onnistumisen tunteita. Nukkumista olikin sitten hieman vähemmän, mutta lopputuloksen tuomaa onnellisuutta enemmän.

Remontin valmistuttua ja paikan avauduttua he totesivat yhteen ääneen ”tästä saatiin juuri sellainen kuin haluttiin”. Remontti ja pitkät päivätkin yhdessä sujuivat kuin vettä vain, sillä yrittäjäpariskunta pystyy työskentelemään hyvin yhdessä toisiaan tukien ja riitelemättä.

Viihtyisä kahvilatila oikein kutsuu viettämään aikaa pelien parissa!

Paikkaan kun astelee sisään, niin voi hyvällä omallatunnolla sanoa, että remontti on onnistunut. Tilat ovat avarat, kauniit ja siistit. Paikka suorastaa kutsuu keilaamaan ja pelaamaan biljardia.

Katjalla ja Petrillä on myös kaksi lasta. Isovanhempien avulla selvittiin remonttivaiheesta ja nyt tämä ”iltatähti” eli Bowling Corner & Billiard on se kolmas lapsi, josta motivoituneet yrittäjät huolehtivat yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntansa kanssa.  

Pidempään harrastaneet voivat valita laadukkailla radoilla erilaisia ohjelmia, joiden avulla voi harjoittaa vaikkapa omassa keilaustekniikassa olevia puutteita. Perheen pienimmille löytyy suuren suosion saavuttanut Angry Birds-ohjelmaversio, joka on enemmän leikkimielinen ja lapsille mielenkiintoinen.

Halli palvelee niin aktiivikeilaajia kuin viihdekeilaajia periaatteella vauvasta vaariin, sillä keilaus sopii lajina kaikille. Viihdekeilaajat ovatkin löytäneet hallin hyvin ja syksyn aikana olisi tarkoitus saada Nurmijärvelle jälleen oma keilaseura.

Hallilla on 8 rataa, 6 biljardipöytää sekä 2 darts-taulua. Haaveissa siintää tulevaisuutta ajatellen myös Snookerpöytä.

Yrittäjien lisäksi hallilla työskentelee hieman sesongista ja kiireistä riippuen 4-5 työntekijää. Asiakkaat ovatkin jo antaneet erinomaista palautetta hallin työntekijöiden asiakaspalvelusta sekä hallin siisteydestä. Katja ja Petri myös kiittävät henkilökuntaansa erinomaisesta työstä ja asiakaslähtöisyydestä. Hallin ruuhka-ajat ovat luonnollisesti alkuillat ja viikonloput. Eläkeläiset suosivat rauhallisempia aamupäiviä ja eläkeläisille onkin mahtava eläkeläisalennus, joka on 18€/tunti per rata. Tämä on oivallinen mahdollisuus eläkeläisille viettää laatuaikaa yhdessä ja edullisesti.

Hallilta löytyy myös viihtyisä baari, josta saa juomia moneen makuun sekä pikkupurtavaa pahimpaan nälkään. Pihalla suuri aurinkoinen terassi suorastaan kutsuu vierailijoita seurustelemaan vilvoittavan juoman tai kahvikupposen ääreen. Työntäyteinen aika ennen hallin avaamista ei ole sammuttanut Katjan ja Petrin innovaatiota hallin suhteen. Syksyn/talven aikana halliin remontoidaan erillinen tapahtuma-alue ja myöhemmin on tarkoitus rakentaa saunakabinetti, kunhan se on taloudellisesti mahdollista.

Tapahtuma-alueella on tarkoitus tulevaisuudessa järjestää mm. keikkoja ja stand up -tapahtumia.

Nämä tilat tukevat hallin nykyistä toimintaa ja tarjoavat nurmijärveläisille yrityksille viihtyisän paikan pitää henkilökunnan pikkujouluja tai tyhy-päiviä omalla kylällä.

Katjan ja Petrin puheista päätellen suunnitelmat hallin tapahtumien suhteen eivät lopu tähän. Loppuun voikin todeta, että PYSYKÄÄ KUULOLLA NURMIJÄRVELÄISET.

Ota seurantaan sometilit tai käy kurkkimassa ajankohtaiset tapahtumat ja tarjoukset verkkosivuilta!

Ojakkalantie 2, 01900 Nurmijärvi | puh. 050 375 8567 | info@bowlingcorner.fi | https://www.bowlingcorner.fi/

Seuraa Facebookissa, Instagramissa: @bowling_corner_fi

Esittely: Hannu Borén, Kuvat: Katja Mäntykoski, Toimitus: Annika Oksala

Muita kiinnostavia aiheita