Satakunnan Yrittäjät
Jäsenedut
Liittymät, verkko- ja IT-palvelut

Elisa

Satakunnan Yrittäjiät ja Elisa on tehnyt yhteistyötä jo pitkään palvellakseen alueen yrittäjiä. Yhteistyön tavoitteena on yhdessä kanavoida Elisan digiasiantuntijuutta entistä paremmin yrittäjän hyödynnettäväksi. Kun yrittäjän arjen työvälineet ovat kunnossa, jää yrittäjällä aikaa itse työhön.

”Digitaalisessa maailmassa pienellä on mahdollisuus olla suuri”

Tähän pieneen lauseeseen kiteytyy paljon tärkeitä asioita, joihin me uskomme vahvasti. Sanat kuvastavat niin pienen Suomen kuin pienten suomalaisyritysten mahdollisuuksia nykymaailmassamme.

Elisa tarjoaa jopa satojen eurojen arvoisia etuja Suomen Yrittäjien jäsenille. Kaikki etusi osoitteessa elisa.fi/yedut.

Henkilökohtaista palvelua saat Yrityspisteestä

Voit varata ajan tapaamiseen osoitteesta elisa.fi/ajanvaraus
Yritysasiakaspalvelu palvelee numerossa 010 80 8088 (ark. 8–16:30, 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min, lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 6 snt/min. Alv. 24 %).

Voit olla yhteydessä myös Satakunnan alueen yhteyshenkilöön (toimipaikka Porissa):

Samuel Siren, Gigantti Horninkatu 1, Pori
puh. 050 506 2313
samuel.siren(at)elisa.fi

Elisa Yritysten Verkkopalvelussa elisa.fi/verkkokauppa asioit silloin, kun sinulle sopii. Kaikki yhteydenpitokanavat kootusti osoitteessa yritysten-asiakastuki.elisa.fi

Tutustu myös asiantuntija-artikkeleihin ja oppaisiin

Pilvipalveluista puhutaan paljon, mutta mitä hyötyä niistä on? Artikkelissamme pienyrittäjä pureutuu pilvipalvelujen saloihin. Lue yrittäjän parhaat vinkit kollegoilleen pilvipalveluiden hyödyntämiseen ”5 syytä miksi pilvi on pienyrittäjän paras kaveri” >> 

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme