Lapin Yrittäjät
Jäsenedut
Elisa Liittymät, verkko- ja IT-palvelut

Elisan jäsenetu

Me Elisalla tahdomme helpottaa yrittäjien arkea tehokkailla työvälineillä ja yhteyksillä. Tarjoamme monipuolisia etuja satojen eurojen arvosta Suomen Yrittäjien jäsenille. Saat alennusta muun muassa liittymistä, mobiililaajakaistasta, yritysnumeroista, Elisa Viihteestä ja Elisa Kirjasta sekä kuukausittain vaihtuvia laite-etuja.

Tutustu tarkemmin jäsenetuihin osoitteessa: https://yrityksille.elisa.fi/yrittajajasenen-edut

Alennusta 5G-liittymistä ja -laajakaistasta

Yrittäjäjäsenenä saat alennusta Elisan 5G-liittymistä ja mobiililaajakaista. Yritysliittymän (600 M) avulla nautit huippunopeasta netistä puhelimessasi, ja mobiililaajakaistan avulla netti kulkee kätevästi mukanasi paikasta toiseen.

⟩⟩ Tutustu tarjouksiin

Yritysnumerot maksutta käyttöösi

Elisa Puheratkaisu Vakion avulla helpotat yrityksesi tavoitettavuutta. Tarjoamme jäsenetuna 10 kpl 010-alkuisia yritysnumeroita käyttöösi veloituksetta. Saat myös tarvittaessa 10 kpl lisänumeroita puoleen hintaan.

⟩⟩ Lue lisää

Yritysguru ja Omaguru auttavat IT-asioissa

Yrittäjäjäsenenä saat Yritysgurun ja Omagurun IT-avun 20 % edullisemmin. Yritysgurulta saat opastusta ja apua kaikissa IT-ongelmissa nopeasti ja helposti puhelimitse, silloinkin jos olet toisen operaattorin asiakas. Omagurun kanssa voit sopia tapaamisen Elisan myymälään ja saada apua tavallisissa IT-ongelmissa.

Huom! Suomen Yrittäjien jäseniä palvellaan omassa Yritysgurun numerossa, joka näkyy jäsenpalvelussa.

Viihdy Elisan palveluiden parissa myös vapaa-ajalla

Nyt saat Elisa Viihde Premium -vuositilauksen puoleen hintaan (säästä 149,90 €)! Elisa Viihde Premium on koko perheen TV-palvelu, jossa saat tallenteet, maksukanavat ja suoratoistopalvelut yhdessä paketissa. Yrittäjäjäsenenä voit myös tutustua Elisa Kirja -palveluun 5 viikon ajan hintaan 0 €!

⟩⟩ Lue lisää ja tutustu tarjouksiin

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme