Jäsenedut
Elisa Liittymät, verkko- ja IT-palvelut

Elisan edut jäsenille

Elisa Viihde Viaplay 1 kk 0 €!

Saat Suomen Yrittäjien jäsenenä Elisa Viihde Viaplay -palvelun käyttöösi ilmaiseksi yhden kuukauden ajaksi (säästä 12,99 €)! Saat edun käyttöösi, jos sinulla on jokin Elisan yrityspalvelu käytössä.
Kausietu, voimassa 31.3.2022 asti.
 

ME ELISALLA tahdomme helpottaa yrittäjien arkea tehokkailla työvälineillä ja yhteyksillä. Tarjoamme monipuolisia etuja satojen eurojen arvosta Suomen Yrittäjien jäsenille. Saat alennusta muun muassa liittymistä, mobiililaajakaistasta, yritysnumeroista, Elisa Viihteestä ja Elisa Kirjasta sekä kuukausittain vaihtuvia laite-etuja.

Tutustu tarkemmin jäsenetuihin osoitteessa: https://yrityksille.elisa.fi/yrittajajasenen-edut

Alennusta 5G-liittymistä ja -laajakaistasta

Yrittäjäjäsenenä saat alennusta Elisan 5G-liittymistä ja mobiililaajakaista. Yritysliittymän (600 M) avulla nautit huippunopeasta netistä puhelimessasi, ja mobiililaajakaistan avulla netti kulkee kätevästi mukanasi paikasta toiseen.

⟩⟩ Tutustu tarjouksiin

Yritysnumerot maksutta käyttöösi

Elisa Puheratkaisu Vakion avulla helpotat yrityksesi tavoitettavuutta. Tarjoamme jäsenetuna 10 kpl 010-alkuisiayritysnumeroita käyttöösi veloituksetta. Saat myös tarvittaessa 10 kpl lisänumeroita puoleen hintaan.

⟩⟩ Lue lisää

Yritysguru ja Omaguru auttavat IT-asioissa

Yrittäjäjäsenenä saat Yritysgurun ja Omagurun IT-avun 20 % edullisemmin. Yritysgurulta saat opastusta ja apua kaikissa IT-ongelmissa nopeasti ja helposti puhelimitse, silloinkin jos olet toisen operaattorin asiakas. Omagurun kanssa voit sopia tapaamisen Elisan myymälään ja saada apua tavallisissa IT-ongelmissa.

Huom! Suomen Yrittäjien jäseniä palvellaan omassa Yritysgurun numerossa, joka näkyy jäsenpalvelussa.

Viihdy Elisan palveluiden parissa myös vapaa-ajalla

Nyt saat Elisa Viihde Premium -vuositilauksen puoleen hintaan (säästä 149,90 €)! Elisa Viihde Premium on koko perheen TV-palvelu, jossa saat tallenteet, maksukanavat ja suoratoistopalvelut yhdessä paketissa.Yrittäjäjäsenenä voit myös tutustua Elisa Kirja -palveluun 5 viikon ajan hintaan 0 €!

⟩⟩ Lue lisää ja tutustu tarjouksiin

 Etelä-Karjalan Yrittäjien oma yhteyshenkilö Elisalla on Janna Kiukas!

Mie olen Janna Kiukas ja toimin Etelä-Karjalan alueella yhteyshenkilönä Elisan suuntaan pienille, sekä keskisuurille yrityksille. Työskentelen Prisman uudessa myymälässä. Pidän työssäni erityisesti siitä, että saan olla ihmisten kanssa tekemisissä kasvotusten, jolloin ratkaisujen etsiminen jokaiselle tuntuu luontevalta ja henkilökohtaisemmalta.

Vahvuuksiani on asiakaslähtöisyys, ja erityisesti erilaisten nettikokonaisuuksien hahmottaminen ja toteuttaminen. Pyrin päivittämään omia tietotaitojani aktiivisesti Elisan koulutuksissa, jotta voin tarjota asiakkaille aina ajantasaisia ratkaisuja ja uusimpia innovaatioita.

Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan siunkin yrityksen tietoliikennepuoli yhdessä kuntoon!

Janna Kiukas
Yritysmyyjä
Elisa Oyj
+358 50 5066047
janna.kiukas@elisa.fi 
www.elisa.fi/yrityksille
www.elisa.fi/ajanvaraus

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme