Jäsenedut
Elisa Liittymät, verkko- ja IT-palvelut

Liittymät ja IT-palvelut

ME ELISALLA tahdomme helpottaa yrittäjien arkea tehokkailla työvälineillä ja yhteyksillä. Tarjoamme monipuolisia etuja satojen eurojen arvosta Suomen Yrittäjien jäsenille. Saat alennusta muun muassa liittymistä, mobiililaajakaistasta, yritysnumeroista, Elisa Viihteestä ja Elisa Kirjasta sekä kuukausittain vaihtuvia laite-etuja.

Tutustu tarkemmin jäsenetuihin osoitteessa: www.elisa.fi/yrittajaedut

Espoon oma Elisan yhteyshenkilö

Espoon Yrittäjien oma yhteyshenkilö liittymä- ja IT-palveluissa on Joel Saastamoinen, +358504557085, joel.saastamoinen@elisa.fi

 

Kausiedut 1.4.-31.5.

 • Suojaus palvelunestohyökkäyksiä vastaan
  Elisa kilpi tuo turvaa palvelunestohyökkäyksiä vastaan ja varmistaa verkkopalveluiden käytettävyyden ja saatavuuden. Elisa Kilpi suojaa automaattisesti 24/7 ja suodattaa haitallisen liikenteen pois.
  Hanki nyt Elisa Kilpi yrityksellesi ja saat Suomen Yrittäjien jäsenetuna asennuksen edullisemmin

  • Elisa Kilpi Basic -asennus 0 € (etu 590 €)
  • Elisa Kilpi Pro -asennus -50 % (etu 1500 €)

⟩⟩ Kysy lisätietoja

 • F-Secure tietoturva 1 kk 0 €!
  Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen palkittuun SAFE-tietoturvaan. Elisa Yritystietoturva suojaa yrityksesi kaikki laitteet (tietokoneet, puhelimet ja tabletit) viruksilta ja tietojenkalastelijoilta.
  Suomen Yrittäjät -jäsenenä saat Elisa Yritystietoturvan lisenssin ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi!
  Tarjous koskee kaikkia lisenssikokoja. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva sopimus, jossa on 1 kk irtisanomisaika.

⟩⟩ Tilaa yritystietoturva


Alennusta 5G-liittymistä ja -laajakaistasta

Yrittäjäjäsenenä saat alennusta Elisan 5G-liittymistä ja mobiililaajakaista. Yritysliittymän (600 M) avulla nautit huippunopeasta netistä puhelimessasi, ja mobiililaajakaistan avulla netti kulkee kätevästi mukanasi paikasta toiseen.
⟩⟩Tutustu tarjouksiin

Yritysnumerot maksutta käyttöösi

Elisa Puheratkaisu Vakion avulla helpotat yrityksesi tavoitettavuutta. Tarjoamme jäsenetuna 10 kpl 010-alkuisia yritysnumeroita käyttöösi veloituksetta. Saat myös tarvittaessa 10 kpl lisänumeroita puoleen hintaan.
⟩⟩ Lue lisää

Yritysguru ja Omaguru auttavat IT-asioissa

Yrittäjäjäsenenä saat Yritysgurun ja Omagurun IT-avun 20 % edullisemmin. Yritysgurulta saat opastusta ja apua kaikissa IT-ongelmissa nopeasti ja helposti puhelimitse, silloinkin jos olet toisen operaattorin asiakas. Omagurun kanssa voit sopia tapaamisen Elisan myymälään ja saada apua tavallisissa IT-ongelmissa.

Huom! Suomen Yrittäjien jäseniä palvellaan omassa Yritysgurun numerossa, joka näkyy jäsenpalvelussa.

Viihdy Elisan palveluiden parissa myös vapaa-ajalla

Suomen Yrittäjien jäsenenä ja Elisan yritysasiakkaana saat Elisa Viihde Premium vuositilauksesta säästöä 120 €. Elisa Viihde Premium on koko perheen TV-palvelu, jossa saat tallenteet, maksukanavat ja suoratoistopalvelut yhdessä paketissa. Yrittäjäjäsenenä voit myös tutustua Elisa Kirja -palveluun 5 viikon ajan hintaan 0 €!
⟩⟩ Lue lisää ja tutustu tarjouksiin

Palvelua Yrityspisteestä, asiakaspalvelusta ja verkossa

Henkilökohtaista palvelua saat varaamalla ajan paikalliseen Yrityspisteeseemme osoitteesta www.elisa.fi/ajanvaraus tai soittamalla Yritysasiakaspalveluumme p. 010 80 8088*.
Verkkokauppamme palvelee sinua vuorokauden ympäri. Verkkokaupastamme osoitteessa yrityksille.elisa.fi saat myös laitteet korottomalla kuukausimaksulla.
* Puheluhinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv. 24 %).

» Lisäohjeistusta löydät Yrittäjien jäsenpalvelusta.

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme