Varsinais-Suomen Yrittäjät
turun yliopisto mentorointi mentori yrittäjät varsinais-suomi
Jäsenedut
Turun yliopisto Koulutus ja valmennus

Turun yliopiston työelämäpalvelut

Yhteistyökumppanimme Turun yliopiston työelämäpalvelujen kautta voit muun muassa rekrytoida opiskelijan tai vastavalmistuneen, kasvattaa yrityksesi tunnettuutta yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa tai etsiä opinnäytetyön tekijää:

  • Turun yliopistossa opiskelee yli 20 000 opiskelijaa. Rakentamalla työnantajamielikuvaa opiskelijoiden keskuudessa varmistat parhaat hakijat rekrytointeihinne nyt ja tulevaisuudessa.
  • Yliopistoharjoittelija tarjoaa yrityksellesi innostunutta aputyövoimaa ja tuoretta osaamista. Harjoittelijan palkkaamiseen on mahdollista saada taloudellista tukea yliopistolta. Harjoittelu- ja työpaikkailmoitusten jättäminen on aina maksutonta.

Turun yliopiston työelämäpalvelut tarjoaa yrityksille maksuttomia peruspalveluita sekä maksullisia lisäpalveluita. Varsinais-Suomen Yrittäjien jäsenyritykset saavat 10 % alennuksen kaikista Turun yliopiston työelämäpalveluiden maksullisista palveluista.

Turun yliopiston työelämäpalvelut neuvoo yliopistoharjoittelijan palkkaamiseen ja taloudelliseen tukeen liittyvissä asioissa. Lue lisää täältä.

Turun yliopiston Urapartneriohjelma mahdollistaa pitkäjänteisen yhteistyön, jonka avulla yrityksesi voi hyödyntää opiskelijoiden osaamista ja kasvattaa tunnettuuttaan tulevaisuuden asiantuntijoiden keskuudessa. Lue lisää täältä.

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme