Kotkan Yrittäjät
Jäsenedut
Eagle Business Academy Koulutus ja valmennus

Työturvallisuuskorttikoulutus jäsenetuhintaan

Edun voimassaoloaika:

Eagle Business Academy järjestää työturvallisuuskorttikoulutuksen Kymen Yrittäjien jäsenille kesäkuussa. Päivä sisältää työturvallisuuskurssin ja tentin. Koulutus on rento ja osallistujien toimenkuvat pyritään huomioimaan sisällössä. Päivän keskellä on varattu lyhyt hetki tietoturvallisuuden luennolle. Päivästä tulee mielenkiintoinen ja se ei ole mikään tavanomainen luentokoulutus.

Koulutus kestää 8h ja se järjestetään Teams-ympäristössä. Koulutuksen jälkeen saat TTK Ry:n myöntämän vihreän työturvallisuuskortin.
Erityishinta 50€ + alv (62€) kesäkuun aikana vain Kymen Yrittäjien jäsenille. Hinta sisältää kaiken, joten EI PIILOKULUJA!

Valitse sinulle sopivin päivä. Yhdelle kurssipäivälle mahtuu 20 osallistujaa. Varaa siis paikkasi ajoissa. Kurssipäivät: ma 13.6., ti 14.6., ke 15.6. tai to 16.6.

Osallistuaksesi kurssille tarvitset tietokoneen, kuulokkeet, mikrofonin ja web-kameran. Ilmoittautumisen jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostitse ohjeet kurssille liittymiseen sekä kurssimateriaalit.

Kouluttaja Teemu Tarhala ja luennoitsija Mikko Kortelainen

Ilmoittaudu koulutukseen >>

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme